Menu
EUR

NIU

0 Producten
Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Toon 1 - 0 van 0
NIU

NIU (NIU Technologies) opgericht in 2014, is 's werelds toonaangevende leverancier van slimme stedelijke mobiliteitsoplossingen. NIU streeft ernaar om wereldwijde klanten voortdurend meer handige en milieuvriendelijkere slimme voertuigen voor stedelijke mobiliteit te bieden om stedelijke mobiliteit opnieuw te definiëren en het leven beter te maken.

NIU is een wereldwijd merk in stedelijke mobiliteit dat technologie, stijl en vrijheid omarmt. NIU ontwerpt momenteel produceert en verkoopt hoogwaardige slimme elektrische scooters. NIU heeft momenteel een gestroomlijnd productportfolio bestaande uit zeven series, NQi, MQi, UQi, NIU Aero, Gova, RQi, TQi, met meerdere modellen en specificaties voor eindgebruikers zoals NIU Power-accessoires en NIU AERO buitensportfietsen.

Het MQi-model en UQi-model zijn de enige stedelijke mobiliteitsproducten die de afgelopen 20 jaar alle zeven grote internationale designprijzen hebben gewonnen, waaronder Red Dot en IF in Duitsland, IDEA in de Verenigde Staten en G Mark in Japan.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
ANWB-fietsverzekering
Diefstal & Schade

Maak een combinatie van de dekking Diefstal en Schade. Dan ben je goed verzekerd tegen diefstal én beschadiging en profiteer je van de voordelen van beide dekkingen.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu's
Diefstal

Je bent 5 jaar lang volledig verzekerd tegen diefstal en totaal verlies. Als jouw fiets binnen 5 jaar gestolen wordt, krijg je 100% van het verzekerd bedrag uitgekeerd.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets bij (poging tot) diefstal
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s
Schade

Als je fiets beschadigd raakt door een val of een aanrijding, dan wordt dat door ons vergoed. Ook schade aan de accu door vallen of stoten is verzekerd.

  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s bij totaalverlies
Premieberekening

Bereken nu loading
Diefstal
-,- / maand
Diefstal & Schade
-,- / maand

De aangegeven premie is gebasseerd op de advies verkoopprijs van de fiets. Bij diefstal kunt u een nieuwe fiets uitzoeken met deze waarde.