Altec fiets kopen? Betaalbare stadsfietsen [Gratis verzending]

Altec fiets kopen? Betaalbare stadsfietsen [Gratis verzending]

Een Altec fiets is budgetvriendelijk, deze fietsen collectie bestaat uit zeer degelijke maar wel betaalbare transportfietsen, damesfietsen en herenfietsen. Altec maakt fietsen in verschillende prijscategoerieën.

Altec fietsen zijn al verkrijgbaar vanaf 199 (incl. verzendkosten)

Zo heb je voor 199 een damesfiets met versnellingen [Altec Metro] & voor iets meer een degelijke transportfiets [Altec Urban transportfiets en Altec Dutch transport]. Natuurlijk zijn deze Altec transportfietsen ook verkrijgbaar als jongens of meisjesfiets. Deze zijn meestal ook goedkoper.

Kooptip:
Als je een degelijke damesfiets of herenfiets wil kopen voor een hele scherpe prijs. Dan is de Altec Metro 28 inch stadsfiets een hele goede optie. Deze beschikt over een zeer degelijke frame, 7 Shimano versnellingen en handremmen. Heel veel fiets voor heel weinig geld. Bekijk de Altec Metro stadsfietsen hier.

Wil je een comfortabelere stadsfiets kopen met nog meer opties zoals een voorvorkvering en andere remmen etc? Bekijk dan de: Altec Verona of de Altec Walesa.

Altec fietsen worden gratis thuisgeleverd door heel Nederland

Als je vandaag een Altec fiets besteld voor 14 uur verzenden wij het dezelfde dag nog met DHL. (behalve in het weekend). Dat betekent dat je jouw nieuwe Altec fiets de volgende werkdag in huis hebt.