Terug

  • Gratis verzending heel Nederland.
  • Voor 13:00 besteld? Morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug

De Qwic Trend - herenfiets/damesfiets is een all-round elektrsische fiets!

Binnen de Qwic Trend series wordt gebruik gemaakt van de zeer krachtige middenmotor en de geprezen Qwic Two-Wheel aandrijving met voorwielmotor. Uitgerust met gesloten kettingkast zodat de e-bikes weinig onderhoud vergen.

Filters

    Geen producten gevonden...

De Qwic Trend - herenfiets/damesfiets is een all-round elektrsische fiets!

De Qwic Trend - herenfiets/damesfiets is een all-round elektrische fiets!

Binnen de Qwic Trend herenfiets/damesfiets series wordt gebruik gemaakt van de zeer krachtige middenmotor en de alomgeprezen Qwic Two-Wheel aandrijving met voorwielmotor. Allen uitgerust met gesloten kettingkast zodat de e-bikes weinig onderhoud vergen. De e-bikes binnen de Trend series zijn verder verfijnd.

Accukeuze in de trend serie

De Qwic Trend series worden standaard geleverd met een 375Wh accu met een gemiddeld bereik van 60 kilometer. Bij de Qwic Trend serie is een upgrade mogelijk voor een 500Wh accu als u meer kilometers wilt behalen op uw fiets. Langere fietstochten/vakanties zijn makkelijk te maken met deze elektrische fiets.

Award Winning

Het testpanel van Plusmagazine heeft de QWIC Trend MN7.2 HS11 unaniem gekozen als beste elektrische fiets 2016. Het onafhankelijke platform elektrischefietsen.com beoordeelde de Trend MN7 HS11 tevens als beste elektrische fiets tussen de €2.000,- en €2.500,-.

 

 

Lees meer Sluiten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Premiumbikes 96 / 100 - 28168 Reviews @ Kiyoh