Terug

  • Gratis verzending heel Nederland.
  • Voor 13:00 besteld? Morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug

De Victoria kinderfietsen van 20, 24, en 26 inch. Vind jouw maat!

De Victoria Kinderfietsen zijn de ideale fietsen voor ieder kind. Bij het maken van deze fiets is er speciaal nagedacht over de veiligheid van de fiets.

Filters

De Victoria kinderfietsen van 20, 24, en 26 inch. Vind jouw maat!

Victoria kinderfietsen

Bij het maken van de VICTORIA kinderfietsen is er speciaal nagedacht over de veiligheid van de fiets. VICTORIA heeft zich gespecialiseerd in het leveren van veilige, klassieke en compleet uitgeruste kinderfietsen. De fietsen zijn voorzien van veilige verlichting met naafdynamo, stevige bagagedrager en spatborden. De fietsen zijn mooi, hip en kleurrijk! Voor ieder kind is er een perfect VICTORIA kinderfiets!

Belangrijke denkpunten bij het kopen van een kinderfiets

Een splinternieuwe fiets is wat ieder kind wenst! Racen door de straten, naar school fietsen, of met je ouders in de natuur fietsen. Kinderen vinden alles geweldig als het maar op hun spiksplinternieuwe fiets is! De Victoria kinderfietsen zijn zo gemaakt, dat de veiligheid maximaal wordt gewaarborgd. Het is daarvoor belangrijk dat je de juiste maat neemt, want de maat is een belangrijke rol van de veiligheid. De lichaamshouding, zitpositie en wielmaat zijn zeer belangrijke denkpunten. Als een van deze drie punten niet optimaal zijn, kan het kind niet optimaal fietsplezier beleven. Het is belangrijk dat je kind rechtop zit, dit zorgt ervoor dat je kind goed overzicht heeft. Wat de maat betreft: kinderen groeien snel, maar het is niet aan te raden om een te grote fiets te kopen. Dit kan tot gevaarlijke situaties leiden. 

Victoria kinderfiets maten

Bij Premiumbikes zijn de VICTORIA kinderfietsen verkrijgbaar met wielmaat 20, 24 en 26 inch. De fietsen zijn 100% verkeersveilig en ze voldoen allemaal aan de regels van de Duitse wegenverkeerswet (StVZO). 

20 inch kinderfiets

De 20 inch kinderfiets is er voor de allerkleinsten. Deze fietsen zijn uitgerust met een naafdynamo voor de verlichting op de fiets. De 20 inch kinderfietsen zijn ook voorzien van 3 naafversnellingen. Dit biedt ondersteuning als het kind op een kleine verhoging moet fietsen. 

24 inch kinderfiets

De 24 inch kinderfiets is voor de kinderen vanaf groep 5 of groep 6. Deze fiets is voor de kinderen met al een zekere mate verantwoordelijkheidsgevoel. Het is belangrijk om te weten hoe je met de fiets omgaat. Uiteraard is deze fiets verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

26 inch kinderfiets

De 26 inch kinderfiets is er voor de kinderen vanaf ongeveer 1,60 m. Dit zijn al kleine volwassen fietsen. De 26 inch kinderfiets is verkrijgbaar met derailleur versnelling en met een vork. Dit maakt de fiets ideaal voor lange ritten. En je rijdt zeker comfortabel!

Lees meer Sluiten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Premiumbikes 96 / 100 - 28168 Reviews @ Kiyoh