Terug

  • Gratis verzending door heel Nederland.
  • Voor 13:00 besteld? Morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug

QWIC elektrische fiets kopen? (39)

QWIC elektrische fiets: Kom langs voor een proefrit of [Bestel online]. U krijgt deskundig e bike advies bij Premium bikes. De meeste Qwic elektrische fietsen kunnen wij uit eigen voorraad leveren.

Filters

Specialist in elektrische fietsen

QWIC is dé specialist op het gebied van elektrische fietsen of E-bikes. Het bedrijf zet zich in voor mobiliteit en probeert dan ook steeds meer mensen uit de auto te krijgen en op de (elektrische) fiets te zetten. Immers, door de toename in verkeers- en parkeerproblemen; de steeds strenger wordende milieueisen en duurder wordende fossiele brandstoffen, is een elektrische fiets de ideale oplossing voor afstanden onder de 20 kilometer. Daarbij fiets je met een E-bike, in tegenstelling tot een normale fiets, zonder te zweten naar je werk, heb je elektrische ondersteuning en kun je dus ontspannen van A naar B. Een QWIC elektrische fiets sluit hier naadloos op aan.

QWIC elektrische fiets collectie

QWIC elektrische fiets kopenElk jaar brengt het fietsenmerk een nieuwe collectie uit dat men verdeelt onder 4 series, te weten: Performance, Premium, Trend en Compact. Elke serie heeft zijn eigen karakteristieke specificaties en eigenschappen. QWIC weet namelijk als geen ander dat niet elke fietser hetzelfde is. Wel is elke QWIC elektrische fiets voorzien van een accu met li-ion accucellen. Deze accu’s zijn beschermd tegen zowel zelf- als diepteontlading. Niet voor niets worden ze de meest betrouwbare accu op de markt genoemd. De motor is wel verschillend. Onderstaand leggen we alle verschillen uit tussen de verschillende series.

QWIC Performance

De QWIC performance series bestaat uit E-bikes die zijn gemaakt voor veeleisende en sportieve gebruikers. De E-bikes kenmerken zich dankzij een krachtige trapondersteuning, hoogwaardig frame en ongekend comfortabele fietsprestaties. Of hoe QWIC het zelf zegt: ‘Best we can build’.

Premium

De Premium series van QWIC staan bekend om het ultieme comfort. Bij deze hoogwaardige en moderne elektrische fietsen staan design en comfort voorop. Binnen de series is er een grote keuze tussen verschillende modellen en motoren op de modellen. Verder is de QWIC Premium N7.1 in mei 2017 door de ANWB verkozen tot beste elektrische fiets van het jaar.

Trend

De Trend series lijkt erg veel op de Premium, maar is een voordeligere uitvoering. De QWIC Trend bestaat ook uit meerdere modellen en is dankzij de zeer krachtige middenmotor, alom geprezen QWIC Two-Wheel aandrijving met wielmotor en gesloten kettingkast geschikt voor een allround gebruik.

Compact

Tot slot bestaat er nog de QWIC Compact Series. Een elektrische fiets met de gemakken van een traditionele vouwfiets. De QWIC Compact is uiterst geschikt als laatste kilometers vervoer in een drukke binnenstad. Daar komt bij dat de dubbel geveerde voorvork, 7 versnellingen en digitale display met 8 standen een uniek fietscomfort bieden.

Lees meer Sluiten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Premiumbikes 90 / 100 - 14639 Reviews @ Kiyoh