Terug

 • Gratis verzending door heel Nederland.
 • Voor 13:00 besteld? Morgen in huis
 • Niet goed? Geld terug

Coronavirus en maatregelen

Vanwege de Coronavirus krijgen we regelmatig vragen over onze openingstijden en maatregelen die wij nemen om risico's te beperken.

Winkel:

Onze openingstijden zijn niet gewijzigd, u bent van harte welkom in onze winkel.
We vragen u wel om u aan een aantal maatregelen te houden zoals:

 • Maximaal 1 klant per medewerker. Een klant mag bestaan uit 2 personen. Voor uw en onze veiligheid kunnen we helaas geen gezinnen ontvangen.
  En passen we het aantal personen aan die onze medewerkers kunnen helpen tot maximaal 2.
 • Er worden maximaal 4 klanten (8 personen) tegelijk binnen gelaten, afhankelijk van het aantal medewerkers op dat moment. 
 • Als het maximum aantal klanten is bereikt, blijft u dan buiten even wachten totdat er iemand vertrekt. Om ook buiten de gepaste afstand te bewaren, hebben we met strepen 1.5 meter afstand aangegeven. 
 • We ontvangen geen klanten in de werkplaats. Als u voor reparatie of onderhoud komt, kunt u uw fiets afgeven bij de kassa.
 • We vragen u om zoveel mogelijk te pinnen, de pinautomaat wordt voor en na ieder gebruik gereinigd.
 • Als u niet contant of per pin wil betalen kunnen we u ook andere betaalopties bieden zoals een betaallink via de mail of Whatsapp.

Webshop:

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar één van onze winkels te komen, dan heeft u natuurlijk de mogelijkheid om via onze webshop te bestellen. Onze bezorgers blijven onderweg om uw nieuwe fiets op een snelle en veilige manier bij u thuis te krijgen. Daarom hebben we ook hier passende voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo worden alle fietsen grondig schoongemaakt voor levering. Om een gepaste afstand te kunnen bewaren, is het helaas tijdelijk niet mogelijk om voor u bij aflevering het stuur en zadel op de juiste hoogte af te stellen. Hiervoor ontvangt u van ons een handleiding en het benodigde gereedschap. We nemen de situatie zeer serieus en houden de ontwikkelingen rondom het Coronavirus echter scherp in de gaten. Uiteraard staat de gezondheid van onze klanten en medewerkers voorop.

 

Tips veilig en gezond fietsen:

Het zal je niet ontgaan zijn. Het kabinet heeft maandagavond 23 maart de maatregelen aangescherpt om het coronavirus onder controle te krijgen. Het advies is om zoveel mogelijk thuis te blijven. Ga alleen naar buiten voor de noodzakelijke boodschappen, een frisse neus of de zorg voor een ander en houd 1,5 meter afstand in acht.

Wat wordt er verstaan onder een frisse neus halen?

Om je weerstand hoog te houden is het in deze tijden belangrijk om te blijven bewegen. Daarom is het fijn om buiten nog een ‘frisse neus’ te kunnen halen. De vraag is: wat wordt daar onder verstaan? Hoe je dat interpreteert is aan jezelf en dus ook je eigen verantwoordelijkheid. Voor de één volstaat een wandeling door de straat, voor de ander is dat een fietsrit van 50 km door de polder. Weer een ander heeft de beschikking over een indoortrainer en werkt zijn ritjes af in de virtuele wereld van Zwift. Ook dat is ‘een frisse neus halen’ en kan bovendien nog steeds in groepsverband.

Wees bewust van de keuze die je maakt om een frisse neus te halen. Bedenk voor jezelf hoe noodzakelijk het is om buiten te fietsen en welke alternatieven je hebt. We delen graag een aantal richtlijnen met je om rekening mee te houden als je besluit buiten te gaan fietsen:

 • #ridesolo: fiets alleen en houd 1,5 meter afstand
  Het voordeel van de wielersport is dat je makkelijk alleen kunt trainen en niet afhankelijk bent van teamgenoten. Fiets dus alleen en vermijd drukke fietsomgevingen om de kans op verspreiding van het virus te beperken. Zorg ook dat je altijd 1,5 meter afstand houdt tot andere verkeersdeelnemers om het risico op verspreiding van het virus te beperken.

 • Leeg je neus niet op straat
  Houd rekening met elkaar en ‘leeg’ of snuit je neus niet tijdens het fietsen. Het is sowieso al niet fraai om te doen en in deze situatie ook niet zonder risico’s. In plaats daarvan kun je beter even stoppen om je neus te snuiten in een papieren zakdoek.

 • Beperk zware trainingen (ook indoor)
  Beperk zware trainingen, zoals interval- en bloktrainingen en trainingen van drie uur of meer. Oftewel, inspanningen waar je twee dagen of langer van moet herstellen. Fiets op zo’n manier dat het geen grote aanslag doet op het immuunsysteem. Als het immuunsysteem te zwaar belast wordt, ben je (kort na de inspanning) vatbaarder voor ziekten en virussen, zoals het coronavirus.

 • Doe geen gekke dingen op de fiets
  Pas op met risicovolle manoeuvres zoals wheelies en jumps en breng jezelf en anderen niet onnodig in gevaar. Ziekenhuizen hebben hun handen al vol aan het Coronavirus.

 • Zorg goed voor jezelf
  In deze tijd is het goed om extra aandacht te schenken aan je persoonlijke verzorging. Houd je ochtendpols bij, zodat je goed kunt monitoren of je al hersteld bent van de training, nog even rustig aan moet doen, of toch iets onder de leden hebt. Gebruik tijdens de training een buff (nekwarmer), douche direct na de training en eet gezond zodat je lichaam optimaal herstelt. Was ook direct je sportkleding. Pak ook die extra uurtjes slaap, zodat het immuunsysteem goed kan herstellen.

 • Gebruik je verstand
  Gebruik tot slot je gezonde verstand. Fietsen is de mooiste sport op aarde, maar onze collectieve gezondheid is belangrijker. Neem zelf verantwoordelijkheid en hou de updates van het RIVM in de gaten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Premiumbikes 95 / 100 - 21168 Reviews @ Kiyoh