Terug

  • Gratis verzending heel Nederland.
  • Voor 13:00 besteld? Morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug

Ezy Rider Garantieplan

5 jaar garantie op uw E-Bike?

Fiets betalen met ideal Heeft u al een elektrische fiets van Batavus op Sparta of bent u er naar op zoek? Kies dan voor de zekerheid van het EzyRider Garantieplan. Dit betekent dat u na afloop van de fabrieksgarantie nog drie jaar garantie heeft op uw e-bike.
In totaal dus vijf jaar garantie voor maar €159,-

U heeft garantie op de hele e-bike.

Alle mechanische en elektrische onderdelen van uw e-bike vallen onder het EzyRider Garantieplan. Indien er een onderdeel van uw e-bike kapot gaat door een materiaalfout of een constructiefout, wordt uw e-bike kosteloos gerepareerd. U hoeft dan niets te betalen voor de gebruikte onderdelen of voor de arbeid.

Ook garantie op de batterij.

De batterij is één van de belangrijkste onderdelen van uw e-bike. Daarom valt een defect van de batterij vanzelfsprekend ookonder het EzyRider Garantieplan.

Wat wordt er nog meer vergoed?

Gaat uw e-bike kapot tijdens uw vakantie in het buitenland en wordt deze in het buitenland gerepareerd? In dat geval worden uitsluitend de gebruikte onderdelen vergoed.
Wat te doen bij een defect?
1. Bied uw e-bike aan bij de fietsvakhandel waar u de e-bike hebt gekocht.
2. Toon uw garantiecertificaat en vraag om reparatie onder het EzyRider Garantieplan.
3. De reparateur regelt alles met de verzekeraar. U hoeft verder niets te doen!

Onderhoud

Iedere e-bike heeft onderhoud nodig. Om het EzyRider Garantieplan in stand te houden is het van belang om de e-bike goed te onderhouden. We vragen u dan ook om uw e-bike ieder jaar, of iedere 4.000  kilometer (wat zich eerder voordoet) voor regulier onderhoud aan te bieden bij de fietsvakhandel waar u de e-bike heeft gekocht. We raden u aan om uw fietsvakhandel te vragen naar de mogelijkheden voor een onderhoudsovereenkomst. Laat u in ieder geval altijd informeren over de kosten voordat u onderhoud laat uitvoeren. De kosten van het reguliere onderhoud vallen niet onder het EzyRider Garantieplan.

Wie geeft deze garantie?

Het EzyRider Garantieplan wordt verleend door VOMAX BV, optredend als gevolmachtigde agent van
UVM Verzekeringsmaatschappij NV. VOMAX BV wordt gereguleerd door de Autoriteit Financiële Markten.
Heel zorgeloos, heel Ezy!


GARANTIEVOORWAARDEN

In deze garantievoorwaarden (download hier) staat beschreven waartegen u beschermd bent, welke rechten u heeft en wat u moet doen om het EzyRider Garantieplan in stand te houden. Ook staat beschreven wat u moet doen in het geval van een defect. Lees deze garantievoorwaarden goed door.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Premiumbikes 96 / 100 - 28168 Reviews @ Kiyoh