Terug

CYBER WEEK is gestart bekijk alle aanbiedingen!

 • Gratis verzending vanaf €heel Nederland.
 • Voor 13:00 besteld? Morgen in huis
 • Niet goed? Geld terug

Onze service

Wat kunt u van ons verwachten als u een fiets besteld?

U bent online aan het oriënteren en wil een nieuwe fiets aanschaffen, maar vraagt u zich natuurlijk af waar u terecht kunt voor onderhoud, reparatie en andere service gerelateerde onderwerpen. Om naast de beste prijs ook de beste service aan te kunnen bieden, hanteren wij de volgende:

 • Gratis haal en brengservice.

  Voor reparaties binnen de garantie/garantieperiode is de ophaal/breng service gratis. De standaard garantie op fietsen is 2 jaar.
 • Onderhoud Elektrische fietsen

  Voor periodiek onderhoud is er een ophaal/breng service voor e-bikes;
  De kosten hiervan zijn €125. Dit bedrag is inclusief ophalen, terugbrengen en onderhoud uitvoeren aan de fiets.
  Als er tijdens het reguliere onderhoud blijkt dat er onderdelen vervangen moeten worden door slijtage of schade die niet onder garantie vallen wordt dit allereerst overlegd met u en na akkoord uitgevoerd.

 • Onderhoud Niet elektrische fietsen

  Voor periodiek onderhoud is er een ophaal/breng service voor fietsen zonder elektrische ondersteuning;  Hiervoor brengen wij €75 in rekening. Deze prijs is inclusief onderhoud, ophalen en terugbrengen van uw fiets.

 • Reparaties buiten de garantie

  Voor reparaties buiten garantie of garantieperiode geldt een ophaal/breng service van €30 + eventuele reparatiekosten, denk hierbij aan onderdelen die vervangen moeten worden i.v.m. slijtage of schade. Is uw fiets defect? Mail ons wat er aan de hand is zodat wij U een indicatie kunnen geven van de totale kosten. Bij akkoord kunnen we uw fiets ophalen en repareren. Het maakt niet uit of uw fiets bij ons vandaan komt of niet.

 • Garantie uitbreiden?

  Bij Batavus en Sparta e-bikes is de garantie uit te bereiden naar 5 jaar voor €159,- Klik hier voor meer informatie.

 

Voor meer informatie kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met ons, langskomen in de winkel is uiteraard ook mogelijk.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Premiumbikes 96 / 100 - 28168 Reviews @ Kiyoh