Menu
EUR

Verzending / Afhalen

Wij hebben geen haal- en/of bezorgservice. U kunt uw bestelling uitsluitend afhalen in de winkel.

U kunt nadat u uw bestelling heeft voltooid uw fiets meestal binnen enkele dagen rijklaar afhalen in onze winkel gelegen aan de Slinge 139, 3085 ER te Rotterdam.

Hoe werkt het?

Veel fietsen zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Bij deze fietsen staat de volgende tekst vermeld. > Op voorraad in de winkel, direct afhalen mogelijk. U kunt deze fietsen online bestellen of direct kopen in de winkel. De aangekochte fiets wordt meestal binnen 1 of uiterlijk 2 dagen rijklaar gemaakt. U wordt nadat de fiets rijklaar is gemaakt gebeld dat de fiets afgehaald kan worden.

Staat de volgende levertijd vermeld  > Binnen 3 - 5 werkdagen leverbaar. Nadat u de aankoop online heeft voltooid, bestellen wij de fiets direct voor u bij de leverancier. De verwachte levertijd is dan maximaal 5 werkdagen. De fiets wordt door de leverancier in onze winkel bezorgd, waarna wij de fiets rijklaar maken. U wordt nadien gebeld om de fiets af te halen.

Heeft u een interessante fiets gezien op onze website die u wilt bekijken en/of testen dan bent u van harte welkom in onze showroom. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Hoe wordt mijn fiets afgeleverd?

Al onze fietsen van merken Batavus, Sparta, Cortina, Giant, Cube, Brinckers, Vogue, Victoria, Conway. Diablo, Loekie en Alpina worden 100% rijklaar geleverd.

Altec fietsen: Bij dit merk zijn de fietsen 100% rijklaar af te halen in de winkel.

Volare fietsen: Bij dit merk zijn de fietsen 100% rijklaar af te halen in de winkel tegen een meerprijs van  €49,95,=.

Beschikbaarheid en levertijd

Wij streven ernaar om indien gewenst de fiets zo snel mogelijk te leveren. De beschikbaarheid van de producten bij onze leveranciers is als basis voor dit uitgangspunt genomen. Nu kan het wel eens voorkomen dat we de levertijd 'binnen 3 tot 5 werkdagen' overschrijden. Om die reden geldt de levertijd als indicatie en als zogeheten 'fatale termijn'. Dat wil zeggen dat er geen rechten aan ontleend kunnen worden.

Informatie en communicatie

Controleer regelmatig je spambox, door strenge spamfilters (vooral bij Gmail) kan het voorkomen dat onze mails hierin terechtkomen. U kunt dit voorkomen door onze e-mailadres [email protected] toe te voegen aan uw adressenbestand. Bij vragen kunt u de planning ook bereiken op 010 2103254 of via WhatsApp 06 29592121.

Status updates volgen via Mijn account

U kunt het gehele proces ook volgen als u een account aanmaakt en inlogt. De status van uw bestelling wordt als volgt weergeven: in behandeling, in afwachting, in bestelling, backorder, fiets ontvangen of klaar voor afhaal.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
ANWB-fietsverzekering
Diefstal & Schade

Maak een combinatie van de dekking Diefstal en Schade. Dan ben je goed verzekerd tegen diefstal én beschadiging en profiteer je van de voordelen van beide dekkingen.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu's
Diefstal

Je bent 5 jaar lang volledig verzekerd tegen diefstal en totaal verlies. Als jouw fiets binnen 5 jaar gestolen wordt, krijg je 100% van het verzekerd bedrag uitgekeerd.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets bij (poging tot) diefstal
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s
Schade

Als je fiets beschadigd raakt door een val of een aanrijding, dan wordt dat door ons vergoed. Ook schade aan de accu door vallen of stoten is verzekerd.

  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s bij totaalverlies
Premieberekening

Bereken nu loading
Diefstal
-,- / maand
Diefstal & Schade
-,- / maand

De aangegeven premie is gebasseerd op de advies verkoopprijs van de fiets. Bij diefstal kunt u een nieuwe fiets uitzoeken met deze waarde.