Menu
EUR

Ruilen en Retour

 

Ruilen en Retour fietsen in doos:

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u na het doen van een aankoop het recht op een bedenk periode van 14 werkdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag u gebruik maken van het herroepingsrecht.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u het goed fysiek in bezit krijgt, hierna heeft u nog 14 dagen om het product daadwerkelijk terug te sturen.

Het product mag u retour sturen indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking en zonder zichtbare gebruikssporen. Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient zelf de portokosten voor het terugsturen te betalen.

Ruilen en Retour van fietsen die rijklaar zijn geleverd:

U kunt altijd met de fiets naar onze winkel komen om de fiets zelf retour te brengen. 
Het kan ook zijn dat de maat niet goed is of een kleur die u toch niet bevalt, geen enkel probleem omruilen of retourneren kan altijd binnen de 14 dagen zichttermijn mits de fiets niet is gebruikt.

Stuur ons een mail met in het onderwerp u ordernummer en laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Fiets ontvangen met schade of mankementen?

Indien u een product ontvangt met schade of mankementen, dan dient u dit binnen 48 uur te melden bij ons. Wij kijken samen met u naar een gepaste oplossing of sturen u doorgaans weer een nieuw product op. Indien u de schade aan het product later constateert, of is ontstaan, is het voor ons niet meer na te gaan alwaar deze schade door is ontstaan en is vervanging of herstel niet kosteloos. 

Wat moet ik doen?

U kunt eenvoudig een mail sturen naar [email protected] met in het onderwerp van uw e-mail duidelijk het ordernummer vermeld.

In de mail geeft u aan, wat u wenst te retourneren en of u dit wenst te ruilen of te laten crediteren en wat de reden is. Om de behandeling te versoepelen verzoeken wij u om eventueel foto's mee te sturen.

Wij mailen u dan de retourprocedure. Verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender.
Tevens dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren. Onvoldoende gefrankeerde post wordt geweigerd.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
ANWB-fietsverzekering
Diefstal & Schade

Maak een combinatie van de dekking Diefstal en Schade. Dan ben je goed verzekerd tegen diefstal én beschadiging en profiteer je van de voordelen van beide dekkingen.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu's
Diefstal

Je bent 5 jaar lang volledig verzekerd tegen diefstal en totaal verlies. Als jouw fiets binnen 5 jaar gestolen wordt, krijg je 100% van het verzekerd bedrag uitgekeerd.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets bij (poging tot) diefstal
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s
Schade

Als je fiets beschadigd raakt door een val of een aanrijding, dan wordt dat door ons vergoed. Ook schade aan de accu door vallen of stoten is verzekerd.

  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s bij totaalverlies
Premieberekening

Bereken nu loading
Diefstal
-,- / maand
Diefstal & Schade
-,- / maand

De aangegeven premie is gebasseerd op de advies verkoopprijs van de fiets. Bij diefstal kunt u een nieuwe fiets uitzoeken met deze waarde.