Menu
EUR

Fietsplan

Natuurlijk kan je bij Premiumbikes terecht als je een nieuwe fiets wil aanschaffen via Fietsplan Fiscfree, Nationale fietsprojecten of Bedrijfsfietsen Nederland. Premiumbikes heeft een ruim assortiment aan elektrische fietsen, damesfietsen, herenfietsen en bakfietsen. Alle type fietsen en merken zoals Batavus, Sparta, Cortina, Victoria, Conway, Carqon en Cube die wij aanbieden op onze website en in onze fysieke winkel kunnen wij leveren via de fietsplan.

Hoe werkt het als ik een fiets wil kopen?

Bij Premiumbikes kan je direct via de productpagina je aanvraag indienen via de knop "Fiets van de zaak".
U hoeft alleen uw Fiscfree code en uw gegevens in te voeren en op verzenden te klikken. Met deze code kunnen wij in de Fiscfree partner portaal de benodigde gegevens van de fiets invoeren. Nadat wij deze gegevens hebben ingevoerd kunt u zelf in uw gebruikers account alles controleren en akkoord gaan. Als er wijzigingen nodig zijn kan dit natuurlijk gewoon gedaan worden.

Hoe bestel ik mijn nieuwe fiets bij Premiumbikes via fietsplan?

Ga naar de productpagina van de gewenste fiets en klik op de knop zoals hieronder aangegeven.

Fietsplan - Fiscfree

Voer de gevraagde gegevens in en klik op versturen, let op het artikelnummer wordt automatisch overgenomen.

Fietsplan stap 2

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen wij contact met u op om de bestelling compleet te maken.
Hierin bespreken wij met u zo nodig de accu upgrade, verzekering en controleren we uw gegevens en levertijd.

Let a.u.b. wij gaan bij de aanvraag uit van de adviesprijs, de aanbiedingsprijs geldt niet bij Fiscfree, Fietsplan en Bedrijfsfietsen.

De fietsplan wordt door veel werkgevers ingevoerd om medewerkers te stimuleren om naar het werk te fietsen. Een fietsplan kan ook een manier zijn om een HR-thema zoals Vitaliteit handen en voeten te geven. Er wordt gebruik gemaakt van de fiscale regelgeving die het mogelijk maakt voor medewerkers om – via de werkgever – met belastingvoordeel een nieuwe fiets te kopen.

FiscFree en de fiets van de zaak

De fiets is op dit moment nog steeds de meest gewaardeerde secundaire arbeidsvoorwaarde door medewerkers. Dit blijkt ook uit een recente cijfers van FiscFree. Meer dan 60% van de vrije ruimte is in de coronajaren' besteed aan fietsen. Werkgevers grijpen het invoeren van een fietsplan aan om ervoor te zorgen dat medewerkers vitaal kunnen blijven. Juist omdat zij - vanwege het thuiswerken - minder vaak bewegen.

Is het fietsplan voordelig?

Indien je kiest voor een fietsplan via FiscFree, mag de aanschaf van de fiets met de werknemer verrekend worden met bijvoorbeeld het brutoloon van de werknemer of met zijn vakantiedagen. Door deze verrekening ontvangen zowel de werkgever als werknemer belastingvoordeel. Immers, als werkgever bespaar je op je sociale lasten omdat je minder brutoloon uitkeert. Hierdoor ontstaat er een win-win situatie.

Waarom een fietsplan?

Vitaliteit wordt binnen organisaties een steeds groter thema. Door het aanbieden van FiscFree kun je je eigen spelregels samenstellen zodat deze precies passen binnen je eigen vitaliteitsbeleid. Op deze manier houd je alle medewerkers extra vitaal en gemotiveerd!

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
ANWB-fietsverzekering
Diefstal & Schade

Maak een combinatie van de dekking Diefstal en Schade. Dan ben je goed verzekerd tegen diefstal én beschadiging en profiteer je van de voordelen van beide dekkingen.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu's
Diefstal

Je bent 5 jaar lang volledig verzekerd tegen diefstal en totaal verlies. Als jouw fiets binnen 5 jaar gestolen wordt, krijg je 100% van het verzekerd bedrag uitgekeerd.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets bij (poging tot) diefstal
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s
Schade

Als je fiets beschadigd raakt door een val of een aanrijding, dan wordt dat door ons vergoed. Ook schade aan de accu door vallen of stoten is verzekerd.

  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s bij totaalverlies
Premieberekening

Bereken nu loading
Diefstal
-,- / maand
Diefstal & Schade
-,- / maand

De aangegeven premie is gebasseerd op de advies verkoopprijs van de fiets. Bij diefstal kunt u een nieuwe fiets uitzoeken met deze waarde.