Terug

CYBER WEEK is gestart bekijk alle aanbiedingen!

  • Gratis verzending vanaf €heel Nederland.
  • Voor 13:00 besteld? Morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug

Fietsplan

Natuurlijk kan je bij Premiumbikes terecht als je een nieuwe fiets wil aanschaffen via Fietsplan Fiscfree, Nationale fietsprojecten of Bedrijfsfietsen Nederland. Premiumbikes heeft een ruim assortiment aan elektrische fietsen, damesfietsen, herenfietsen en bakfietsen. Alle type fietsen en merken zoals Batavus, Sparta, Cortina, Victoria, Conway, Carqon en Cube die wij aanbieden op onze website en in onze fysieke winkel kunnen wij leveren via de fietsplan.

Hoe werkt het als ik een fiets wil kopen?

Bij Premiumbikes kan je direct via de productpagina je aanvraag indienen via de knop "Fiets van de zaak".
U hoeft alleen uw Fiscfree code en uw gegevens in te voeren en op verzenden te klikken. Met deze code kunnen wij in de Fiscfree partner portaal de benodigde gegevens van de fiets invoeren. Nadat wij deze gegevens hebben ingevoerd kunt u zelf in uw gebruikers account alles controleren en akkoord gaan. Als er wijzigingen nodig zijn kan dit natuurlijk gewoon gedaan worden.

Hoe bestel ik mijn nieuwe fiets bij Premiumbikes via fietsplan?

Ga naar de productpagina van de gewenste fiets en klik op de knop > Fiets van de zaak.

Fietsplan - Fiscfree

Voer de gevraagde gegevens in en klik op versturen, let op het artikelnummer wordt automatisch overgenomen.

Fietsplan stap 2

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen wij contact met u op om de bestelling compleet te maken.
Hierin bespreken wij met u zo nodig de accu upgrade, verzekering en controleren we uw gegevens en levertijd.

De fietsplan wordt door veel werkgevers ingevoerd om medewerkers te stimuleren om naar het werk te fietsen. Een fietsplan kan ook een manier zijn om een HR-thema zoals Vitaliteit handen en voeten te geven. Er wordt gebruik gemaakt van de fiscale regelgeving die het mogelijk maakt voor medewerkers om – via de werkgever – met belastingvoordeel een nieuwe fiets te kopen.

FiscFree en de fiets van de zaak

De fiets is op dit moment nog steeds de meest gewaardeerde secundaire arbeidsvoorwaarde door medewerkers. Dit blijkt ook uit een recente cijfers van FiscFree. Meer dan 60% van de vrije ruimte is in de coronajaren' besteed aan fietsen. Werkgevers grijpen het invoeren van een fietsplan aan om ervoor te zorgen dat medewerkers vitaal kunnen blijven. Juist omdat zij - vanwege het thuiswerken - minder vaak bewegen.

Is het fietsplan voordelig?

Indien je kiest voor een fietsplan via FiscFree, mag de aanschaf van de fiets met de werknemer verrekend worden met bijvoorbeeld het brutoloon van de werknemer of met zijn vakantiedagen. Door deze verrekening ontvangen zowel de werkgever als werknemer belastingvoordeel. Immers, als werkgever bespaar je op je sociale lasten omdat je minder brutoloon uitkeert. Hierdoor ontstaat er een win-win situatie.

Waarom een fietsplan?

Vitaliteit wordt binnen organisaties een steeds groter thema. Door het aanbieden van FiscFree kun je je eigen spelregels samenstellen zodat deze precies passen binnen je eigen vitaliteitsbeleid. Op deze manier houd je alle medewerkers extra vitaal en gemotiveerd!

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Premiumbikes 96 / 100 - 28168 Reviews @ Kiyoh