Terug

  • Gratis verzending heel Nederland.
  • Voor 13:00 besteld? Morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug

Speed Pedelec kopen?

De speed pedelec is een snelle fiets waarmee je met gemak snelheden tot 45 Kilometer per uur kunt bereiken. Waar de ondersteuning bij normale elektrische fietsen begrenst is bij 25 km/u ligt de begrenzing bij een Speed pedelec iets hoger.

Filters

Speed Pedelec kopen?

De speed pedelec is een snelle elektrische fiets waarmee je met gemak snelheden tot 45 Kilometer per uur kunt bereiken. Waar de ondersteuning bij normale elektrische fietsen begrenst is bij 25 km/u ligt de begrenzing bij een Speed pedelec iets hoger. Met een speed pedelec geniet je tot 45 kilometer per uur van ondersteuning! Je raast zo door het verkeer en ben je sneller op je bestemming.

De Speed pedelec, alternatief voor auto en scooter!

De speed pedelec is verreweg de beste alternatief voor de auto en scooter. Je kunt er snel, zuinig en sportief mee fietsen. Geen vervuiling en ook geen hoge kosten zoals belastingen en dure onderhoud.

Speed pedelecs, de e-bikes waarmee u 45 km per uur kunt fietsen, winnen snel terrein. Natuurlijk vindt u deze high speed e-bike bijzonder voordelig in de best bezochte fietsenwinkel van Premiumbikes. De speed pedelec is volop in het nieuws en in korte tijd ongekend populair geworden. Maar wat is nu eigenlijk een speed pedelec en wat kunnen we ermee? Alle informatie over de speed pedelec vindt u vanzelfsprekend bij de beste fietsenmakers van Nederland. Met een ruime fietsenwinkel in Rotterdam waar u kunt proefrijden en een uitgebreid assortiment speed pedelecs in onze online fietsenwinkel, bieden we u een ruime keuze.

Wilt u een voordelige speed pedelec kopen? Over de moderne speedbikes kunt u met al uw vragen en wensen bij ons terecht. Steeds meer jongeren kiezen voor een e-bike en bij onze grote sortering goedkope e-bikes is ook de speed pedelec aan een echte opmars bezig.

In zowel steden als dorpen gaan ook de dertigplussers massaal voor een speed pedelec bij het woon-werk verkeer. Handig, want fietsen is altijd gezonder dan motorisch vervoer en beter voor het milieu. Hoewel de maximale snelheid bij een speed bike 45 km per uur is, is dit natuurlijk niet verplicht.

U kunt met uw speed pedelec ook op een lage snelheid fietsen en een rustiger tempo aanhouden. Gaat de speed pedelec binnenkort de auto vervangen? Het zou zomaar eens waar kunnen zijn want aanpassingen aan wegen en fietspaden zijn al in behandeling.

Wat is het verschil tussen een reguliere e-bike en een speed pedelec? Waar moet u zich aan houden bij het fietsen op een speed bike en hoe veilig is het allemaal? Op al uw vragen krijgt u hier antwoord.

Bij de fietsenwinkel van Premiumbikes geven we u graag alle informatie over de e-speed oftewel high speed e-bikes uit ons assortiment. Goed advies bij het kopen van een e-speed fiets is bij onze fietsenwinkel gegarandeerd. Gaat u mee voor een rondje op de speed pedelecs uit de leukste fietsenwinkel van Nederland?

Wat is een speed pedelec?

Een reguliere e-bike biedt u trapondersteuning bij het fietsen en zorgt ervoor dat u moeiteloos grote afstanden kunt overbruggen. De speed pedelec doet eigenlijk hetzelfde maar dan met een hogere maximale snelheid. Waar u op de e-bike een snelheid kunt behalen tot 25 km per uur gaat u met de speed pedelec, als u zelf meetrapt, eerder richting de 45 km per uur.

Toch moet u de maximale snelheid van de speed pedelec niet als een verplichting zien. In de praktijk is gebleken dat de gemiddelde fietser op een speed pedelec zo rond de 30 à 35 km per uur rijdt. Qua uiterlijk is de speed pedelec een fiets, hij heeft trappers, een lichtgewicht frame en alle kenmerken die u van een kwalitatief goede e-bike mag verwachten.

Regels van de speed pedelec

Vanwege de hogere snelheid valt de speed pedelec volgens de Nederlandse verkeerswet momenteel onder de bromfietsen. De speedbike heeft een (verplicht) geel kentekenplaatje, is beschikbaar vanaf 16+ en dient verzekerd te zijn. Hierdoor kunt u met de speed bike gebruik maken van de rijbaan en niet meer van (de meeste) fietspaden.

Speed pedelec helm?

Het dragen van een speciale speed pedelec helm(NTA 8776 gekeurd) is ook verplicht en uiteraard veilig. Natuurlijk vindt u in onze fietsenwinkel ook een ruime collectie mooie speed pedelec helpen. U heeft voor het fietsen op een speed pedelec een brommercertificaat (bromfiets rijbewijs AM) nodig. Heeft u al een auto rijbewijs? Dan bent u eigenlijk al klaar voor de start.

Speed pedelec voor woon-werkverkeer

Zoals bij alle nieuwe uitvindingen is ook de speed pedelec nog volop in ontwikkeling. Toch zou dit model e-bike heel goed de fiets van de toekomst kunnen zijn. Voor het dagelijkse woon-werkverkeer is de speed bike voor velen een ideaal vervoersmiddel. De ervaringen van klanten die al een speed pedelec uit onze fietsenwinkel kochten, spreken voor zich.

De rijervaring is comfortabel en de speed pedelecs zien er prima uit. Voor de overbrugging van afstanden tussen de 20 en 50 km is de speed bike een sportieve oplossing en een goede vervanging van auto, bromfiets of openbaar vervoer. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u de speed pedelec wel eens uitproberen?

Proefrit speed e-bike dagelijks mogelijk

Voor een testrit van een e-bike of een speed pedelec bent u dagelijks welkom bij onze twee fietsenwinkels in Rotterdam. U hoeft geen afspraak te maken, uw hogesnelheidsfiets staat al gereed voor een proefrit. Tijdens onze ruime openingstijden stapt u gewoon bij onze fietsenwinkel naar binnen.

Heeft u vragen over het fietsen, de mogelijkheden en regels van de moderne speed e-bike? Onze deskundige fietsenmakers geven u graag persoonlijk advies bij het kopen van een speed pedelec die past bij uw wensen, postuur en budget.

Speed pedelec gratis thuisbezorgd

Uiteraard geldt voor het kopen van een speed pedelec in één van onze moderne fietsenwinkels gewoon de laagste prijsgarantie. Bent u al een ervaren speed biker en weet u exact welke speed pedelec u wilt? Door uw speed bike online te bestellen bij Premiumbikes krijgt u altijd gewoon de volledige garantie en heeft u uw e-bike snel in huis.

U kunt in onze online fietsenwinkel rustig en op uw gemak de ideale speed pedelec selecteren. We verkopen verschillende merken e-bikes en speed bikes van goede kwaliteit. Uw hogesnelheidsfiets wordt gratis thuisbezorgd in heel Nederland en is volledig rijklaar.

Lees meer Sluiten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Premiumbikes 96 / 100 - 28168 Reviews @ Kiyoh