Altec London, goedkope omafiets kopen? Morgen in huis [Gratis verz.]

Altec  London 28 inch Omafiets Snow White 52cm
Laagste prijs garantie
Altec  London 28 inch Omafiets Snow White 57cm
Laagste prijs garantie
Altec  London 28 inch Omafiets Creme 52cm
Laagste prijs garantie
Altec  London 28 inch Omafiets Creme 57cm
Laagste prijs garantie
Altec  London 28 inch Omafiets Titan 57cm
Laagste prijs garantie
Altec  London 28 inch Omafiets Glans Zwart 52cm
Laagste prijs garantie
Altec  London 28 inch Omafiets Glans Zwart 57cm
Laagste prijs garantie
Altec  London 28 inch Omafiets Mat Zwart 57cm
Laagste prijs garantie

Altec omafiets ? Bekijk hier de nieuwe collectie 28 inch omafietsen van Altec.

De Altec omafiets is een populaire en degelijke fiets die door zijn stalen frame een klassieke uitstraling heeft. Een zeer onderhoudsvriendelijk dames fiets door het gebruik van een gesloten kettingkast, terugtraprem en batterij verlichting.

Met een stevige stalen bagagedrager is het mogelijk om op de Altec London een zware boekentas of fietstassen mee te nemen. Bent u op zoek naar een traditionale omafiets om mee naar school of het werk te fietsen, dan is deze fiets zeker een goede optie.

De Altec London Omafiets 28 inch is verreweg de meest verkochte Altec oma fiets. Dit komt omdat de omafiets er mooi, trendy  uitziet en de correcte zithouding biedt en daarom heel erg fijn fietst. De omafiets wordt ook wel Haleluja fiets of opoe fiets genoemd.

Andere omafietsen bekijken?

Of wil je eerst ook omafietsen bekijken van andere merken? Dat kan! Premiumbikes heeft omafietsen van verschillende merken met de laagste prijs garantie!

Omafiets met voordrager = Transportfiets

Er bestaan ook omafietsen met een voordrager aan de voorkant van de fiets, dit wordt ook wel een transportfiets genoemd. De voordrager is speciaal gemaakt om extra bagage mee te nemen zoals een schooltas of sporttas. Dit kan je makkelijk in een fietskrat doen die je bovenop de voordrager kan vastmaken.

Fietsaccessoires:

Je kunt je fiets ook opfleuren met een leuke fietskrat, fietsmand, of fietstas. Deze accessoires kan je makkelijk terugvinden in de "accessoires"categorie.


goedkope omafiets altec 28 inch