Menu
EUR

Zakelijk fiets leasen

Wilt u een fiets zakelijk leasen? Dat kan voordelig en eenvoudig met Premiumbikes.nl! Het is niet alleen goedkoop voor u, maar ook voor uw werkgever. Wij bieden fietsen aan om te leasen voor een laag tarief en van hoge kwaliteit. Zoals de Batavus, Cortina

0 Producten
Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Toon 1 - 0 van 0
Zakelijk fiets leasen

Zakelijk fiets leasen

Wilt u een fiets zakelijk leasen? Dat kan voordelig en eenvoudig met Premiumbikes.nl! Het is niet alleen goedkoop voor u, maar ook voor uw werkgever. Wij bieden fietsen aan om te leasen voor een laag tarief en van hoge kwaliteit. Zoals de Batavus, Cortina of Lapierre. Genoeg topmerken dus! Een fiets is erg geliefd als vervoer en wordt zakelijk volop gebruikt. In Nederland fietst bijna meer dan 50 procent van de Nederlands naar zijn werk. Het is vaak sneller en betrouwbaarder dan het openbaar vervoer en auto waar files alle kans krijgen. Daar hebben wij fietsers gelukkig geen last van. Daarnaast is de beweging en frisse lucht ook nog eens goed voor de gezondheid en conditie. Een fiets lease je gemakkelijk bij Premiumbikes.nl voor een voordelige prijs. Met behulp van de nieuwe regeling voor lease fietsen is een zakelijke fiets leasen in volle gang! Bent u dus van plan om een zakelijke fiets te leasen? Twijfel dan niet langer en bekijk direct ons uitgebreide aanbod. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u bij onze lease experts terecht. Zij helpen u heel graag verder. Bel of kom langs in een van onze winkels.

Fietsen leasen voor bedrijven

Bent u van plan om een fiets te leasen voor het bedrijf? Wilt u dit voordelig en gemakkelijk doen? Lease uw zakelijke fiets dan bij Premiumbikes! Wij hebben jaren ervaring in de zakelijke branche en hebben een groot assortiment. Indien u een fiets zakelijk least is de prijs zeker van belang. Hoe weet u wat het u gaat kosten? Het hangt namelijk erg af van uw werkgever. Draagt uw werkgever bij aan de leasekosten? Wordt deze volledig betaalt, dan betaalt u niets. Betaalt de werkgever slechts een deel of helemaal niets? Dan zijn er kosten voor eigen rekening. Als u dat niks vindt, kunt u er ook voor kiezen om het leasebedrag of een deel hiervan te laten aftrekken van uw brutoloon. Als bedrijf wilt u een fiets lease programma die voldoet aan de eisen en wensen van uw werknemers. Er zijn bij ons veel verschillende manieren om uw programma in te richten. De e-bike is bijvoorbeeld een goede keuze voor niet alleen particulieren, maar ook bedrijven. Het is ideaal voor de wat langere afstanden. Naar werk fietsen is niet alleen gezond, maar ook nog eens goed voor het milieu. Bekijk onze verrassend voordelige opties op de website. Voor bedrijven hebben wij vaak interessante deals. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze deals? Onze lease experts helpen u dan graag verder. Zij kunnen ook een geschikt servicepakket voor u inrichten op basis van uw wensen en eisen. Deze kunnen mooi aansluiten op uw bedrijf of uw werknemers. Bent u geïnteresseerd in onze zakelijke mogelijkheden? Of wilt u een persoonlijke offerte? Bel ons gerust of kom langs in de winkel.

Wat zijn de voordelen van een fiets leasen?

Er zijn enorm veel verschillende voordelen verbonden aan het leasen van een fiets. Deze verschillen wel als u de werknemer of werkgever bent. Als werkgever zorgt u voor meer gezonde km’s en dat uw werknemers vitaal worden. U vermindert daarnaast CO2-uitstoot. Fietsen naar werk kan als werkgever gestimuleerd worden door een bijdrage in de leasekosten. Bij Premiumbikes kunt u dit snel en eenvoudig regelen. Wilt u meer weten over zakelijk leasen als werkgever? Neem dan telefonisch contact op. Onze specialisten helpen u graag verder! Als werknemer zijn er ook veel voordelen aan het leasen van een fiets. U zult met een fiets nooit meer in de file staan en nooit meer tegen parkeerproblemen aanlopen. Verder is het goed voor uw conditie en gezondheid. Premiumbikes heeft een groot assortiment. Elke soort fiets is dus mogelijk! U kunt ook voor een (snelle) e-bike kiezen. Wij bieden hoog kwaliteit fietsen aan tegen lage tarieven. Twijfel dus niet langer en neem een kijkje in onze online webshop. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons gerust telefonisch contacteren of ons in de winkel bezoeken. Als u ons in de winkel bezoekt kunt u ook meteen de fietsen bekijken in het echt. Drink een bakje koffie, spreek onze experts en maak een proefrit! Vanaf dit jaar is het leasen van een fiets een heel stuk makkelijker geworden. Voorheen moest elke km die u in het privé fietsten noteren. Gelukkig hoeft dat nu niet meer. U krijgt net zoals bij een leaseauto een bijtelling van 7 procent. De rest van de administratie wordt normaliter door uw werkgever verzorgd. Controleer dit even bij uw werkgever. Wat wij kunnen doen is uw helpen aan een gloednieuwe fiets die niet alleen van de hoogste kwaliteit is, maar ook erg comfortabel en voordelig. Fiets voortaan zonder zorgen!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
ANWB-fietsverzekering
Diefstal & Schade

Maak een combinatie van de dekking Diefstal en Schade. Dan ben je goed verzekerd tegen diefstal én beschadiging en profiteer je van de voordelen van beide dekkingen.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu's
Diefstal

Je bent 5 jaar lang volledig verzekerd tegen diefstal en totaal verlies. Als jouw fiets binnen 5 jaar gestolen wordt, krijg je 100% van het verzekerd bedrag uitgekeerd.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets bij (poging tot) diefstal
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s
Schade

Als je fiets beschadigd raakt door een val of een aanrijding, dan wordt dat door ons vergoed. Ook schade aan de accu door vallen of stoten is verzekerd.

  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s bij totaalverlies
Premieberekening

Bereken nu loading
Diefstal
-,- / maand
Diefstal & Schade
-,- / maand

De aangegeven premie is gebasseerd op de advies verkoopprijs van de fiets. Bij diefstal kunt u een nieuwe fiets uitzoeken met deze waarde.