Menu
EUR
Batavus actieradius actie

Batavus actieradius actie

Door: Premiumbikes Reacties: 0

Batavus is weer gestart met de bekende Actieradius Actie. Je krijgt bij aankoop van een Batavus Finez e-bike gratis een grotere accu. Hiermee leg jij moeiteloos langere afstanden af. Met voordeel tot wel €200.

Klik hier om direct alle Batavus Finez elektrische fietsen te bekijken.

Meer over de Batavus Finez elektrische fietsen.

Batavus Finez: Samen eropuit, met de Batavus Finez krijg je het ultieme gevoel van vrijheid en comfort. Met deze superstabiele fietsen bepaal je zelf hoe ver je fietst.

De beste Fiets van het Jaar.

De Batavus Finez is bekroond met de titel fiets van het jaar, en niet zonder reden. De vakjury beoordeelde de Batavus Finez als de echte Nederlandse winnaar. Een ideale allrounder, met een perfect stabiel frame. De geweldige rijeigenschappen, het ultieme comfort en het fantastische design maken de Finez de terechte fiets van het jaar.

Het meest stabiele frame

Combineer stijl en functionaliteit en je krijgt de Batavus Finez. Om optimale stabiliteit en stijfheid te bereiken is het frame samen met de T.U. Delft ontwikkeld, en dat voel je. De Finez geeft een erg stabiele rijervaring en het gewicht is optimaal verdeeld waardoor je wendbaar blijft.

Batavus Remlicht

De Finez e-bike modellen hebben Batavus Remlicht. Remlicht laat achteropkomend verkeer zien dat je remt. Net als bij een auto. Hierdoor rem je altijd met een gerust gevoel. Ook bij onverwacht stilstaand verkeer.

Extra zichtbaar voor achteropkomend verkeer met Batavus V-Light

Je eigen veiligheid staat voorop. En natuurlijk de veiligheid van anderen. Batavus V-Light is een rood licht in de vorm van een V, dat vlak achter je op de grond te zien is. Verkrijgbaar op de e-bikes van Batavus Dinsdag, Batavus Finez en Batavus Fier bakfiets.

Duwtje in de rug met Bosch

Wees elke rit de baas. De krachtige Bosch middenmotor geeft je de ondersteuning dat jij nodig hebt. Met Bosch ga je vol vertrouwen op pad door de uitstekende kwaliteit. Doordat de motor in het midden is geplaatst profiteer je van uitstekende wendbaarheid en wegligging voor comfortabele fietstochten.

Comfort tot in detail

Over elk punt is zorgvuldig nagedacht bij de Batavus Finez. Zo zijn de fietsen uitgerust met een verende voorvork, verende zadelpen en stevige banden, waardoor elk wegdek moeiteloos aanvoelt.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
ANWB-fietsverzekering
Diefstal & Schade

Maak een combinatie van de dekking Diefstal en Schade. Dan ben je goed verzekerd tegen diefstal én beschadiging en profiteer je van de voordelen van beide dekkingen.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu's
Diefstal

Je bent 5 jaar lang volledig verzekerd tegen diefstal en totaal verlies. Als jouw fiets binnen 5 jaar gestolen wordt, krijg je 100% van het verzekerd bedrag uitgekeerd.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets bij (poging tot) diefstal
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s
Schade

Als je fiets beschadigd raakt door een val of een aanrijding, dan wordt dat door ons vergoed. Ook schade aan de accu door vallen of stoten is verzekerd.

  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s bij totaalverlies
Premieberekening

Bereken nu loading
Diefstal
-,- / maand
Diefstal & Schade
-,- / maand

De aangegeven premie is gebasseerd op de advies verkoopprijs van de fiets. Bij diefstal kunt u een nieuwe fiets uitzoeken met deze waarde.