Menu
EUR
Giant Stormguard E+ 2  Grijs - E Bike van het jaar 2023

Giant Stormguard E+ 2 Grijs - E Bike van het jaar 2023

Door: Premiumbikes Reacties: 0

Giant Stormguard E+ 2 Grijs - E BIKE VAN HET JAAR 2023 - Met een krachtige, nieuwe motor, soepele vering, carbon riemaandrijving en unieke, zwevende achterdrager is de nieuwe Giant Stormguard E+ d SUV onder de e-bikes.

Klik hier om de Giant Stormguard E+2 te bekijken.

Met een krachtige, nieuwe motor, soepele vering, carbon riemaandrijving en unieke, zwevende achterdrager is de nieuwe Stormguard E+ d SUV onder de e-bikes. Van praktisch dagelijks gebruik tot meerdaagse avonturen, je mogelijkheden zijn oneindig.

Giant Stormguard E+2 e bike van het jaar.

De Giant Stormguard E+2 van Giant is de SUV onder de e-bikes en is uitgeroepen tot de beste e bike van 2023!

Hij is voorzien van een krachtige Yamaha middenmotor en het elektrische systeem en alle kabels zijn mooi weggewerkt. Het frame is afkomstig uit de mountainbike categorie en kan 100 mm ‘inveren’. De robuuste bagagedrager is zwevend aan het frame gemonteerd en is goed voor 20 kg aan lading. Giant biedt deze fiets aan met 5 versnellingen van Shimano of met een Enviolo traploos verstelbare achternaaf in combinatie met een riem. Hierdoor is de fiets redelijk onderhoudsarm. Deze topfiets is zowel geschikt voor woon-werkverkeer als outdoor activiteiten.

Soepele controle:

De vering met 100 millimeter veerweg voor en achter absorbeert schokken en trillingen. Aan het frame zit een unieke, zwevende achterdrager, waardoor het achterwiel vrij kan bewegen en de vering z’n werk doet, ook als de drager bepakt is (tot 20 kilo). De vering houdt beide banden in contact met de grond, zelfs op ruwe wegen.

Onderhoudsarm:

De carbon riemaandrijving gaat meer dan 10.000 kilometer mee, zelfs onder zware omstandigheden. Het betrouwbare Shimano-naafsysteem met interne versnelling kan zware lasten en lange afstanden aan.

Krachtige ondersteuning:

De nieuwe SyncDrive Pro-motor, ontwikkeld in samenwerking met Yamaha, levert tot 85 Nm soepele, natuurlijke trapkracht. De EnergyPak 800 biedt 800 Wh vermogen voor langere ritten.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
ANWB-fietsverzekering
Diefstal & Schade

Maak een combinatie van de dekking Diefstal en Schade. Dan ben je goed verzekerd tegen diefstal én beschadiging en profiteer je van de voordelen van beide dekkingen.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu's
Diefstal

Je bent 5 jaar lang volledig verzekerd tegen diefstal en totaal verlies. Als jouw fiets binnen 5 jaar gestolen wordt, krijg je 100% van het verzekerd bedrag uitgekeerd.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets bij (poging tot) diefstal
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s
Schade

Als je fiets beschadigd raakt door een val of een aanrijding, dan wordt dat door ons vergoed. Ook schade aan de accu door vallen of stoten is verzekerd.

  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s bij totaalverlies
Premieberekening

Bereken nu loading
Diefstal
-,- / maand
Diefstal & Schade
-,- / maand

De aangegeven premie is gebasseerd op de advies verkoopprijs van de fiets. Bij diefstal kunt u een nieuwe fiets uitzoeken met deze waarde.