Terug

  • Gratis verzending door heel Nederland.
  • Voor 13:00 besteld? Morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug

Batavus fiets; veilig, vertrouwd, comfort én design. (26)

Batavus staat sinds 1904 bekend om de veiligheid, het comfort én het design van al haar fietsen. Batavus fietsen groeien met je mee tijdens alle levensfasen en daarom focussen ontwerpers op één ding; jou optimaal laten genieten van het fietsen.

Batavus fiets; veilig, vertrouwd, comfort én design.

Ben jij op zoek naar een Batavus fiets en wil jij weten welke het beste past bij jouw wensen? 

Batavus staat sinds het jaar 1904 bekend om de veiligheid, het comfort én het design van al haar fietsen. Het maakt voor Batavus dan ook niet uit waar er gefietst wordt. De productontwerpers focussen op één aspect; jou optimaal laten genieten van het fietsen. Jouw Batavus moet aansluiten bij jouw manier van leven. Of je voor het eerst naar school gaat, een sollicitatiegesprek hebt of op vakantie gaat. Fietsen doe je met plezier. 

Waarom een Batavus fiets?

Batavus houdt met elke product de wensen en de behoeften van haar doelgroep centraal. Of het nou om een kinderfiets gaat of om een fiets voor een volwassenpersoon. De productontwerpers houden zich sinds 1904 onder andere bezig met de wensen en behoeften van haar klanten. Er dan dan ook rekening gehouden met veiligheid, comfort en design. Wat jouw wensen ook zijn, Batavus zorgt ervoor dat jij gaat fietsen met meer plezier.    

Wat is een Batavus e-bike? 

Een e-bike is een elektrische fiets die middels een accu trapondersteuning biedt en op deze wijze het fietsen plezieriger maakt. De accu stuurt een motor aan welke verwerkt zit in het achterwiel, het voorwiel of in de pedalen. Deze motor geeft je als het ware 'een duw in de rug' en maakt het fietsen nog eenvoudiger. Het maakt dus niet meer uit of je forse tegenwind hebt of een heuvel op moet fietsen.

De accu van een e-bike is op te laden via de reguliere stopcontacten. Je bent dus niet gebonden aan een laadpaal of een dergelijke installatie. De fiets is overigens ook te gebruiken met een leeg accu of zelfs helemaal zonder. Naast het gebruiksgemak is een e-bike ook mileuvriendelijk. Een e-bike veroorzaakt namelijk per kilometer 200 keer minder co2-emissie dan de gemiddelde auto. 

Wat is het verschil tussen een dames-en moederfiets?

Zowel de moederfietsen als de damesfietsen hebben geen stang tussen de zadel en het stuur. De moederfiets onderscheidt zich met haar bredere stuur, de lagere en ruimere instap, een sterkere bagagedrager, een sterkere standaard, een stuurslot en heeft bijna altijd 3 of meer versnellingen.

Lees meer Sluiten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Premiumbikes 94 / 100 - 19367 Reviews @ Kiyoh