Terug

 • Gratis verzending heel Nederland.
 • Voor 13:00 besteld? Morgen in huis
 • Niet goed? Geld terug

Batavus Fier

Batavus komt met elektrische bakfiets - Het prototype van de nieuwe bakfiets schoot in de presentatie snel van een afstandje door het beeld en werd vervolgens kort door Epco Vlugt becommentarieerd: “Batavus staat voor iedereen.

Filters

  • Batavus Fier 2 elektrische bakfiets 5V Zwart

  Batavus Fier 2 elektrische bakfiets 5V Zwart

  Cyber Week

  Batavus Fier 2 elektrische bakfiets 5V Zwart met twee wielen is voorzien van een kunststof...

  4.699,- 3.989,-

  Bezorgd in Nederland en België

  Deliverytime

  • Batavus Fier 2 elektrische bakfiets Zwart - Enviolo

  Batavus Fier 2 elektrische bakfiets Zwart - Enviolo

  €720 Korting

  Batavus Fier 2 elektrische bakfiets Zwart - Enviolo met twee wielen is voorzien van een ku...

  4.799,- 4.079,-

  Bezorgd in Nederland en België

  Deliverytime

Batavus Fier

Batavus Fier bakfiets

Na de afgelopen weken gepresenteerde Makki van Gazelle en Lovens van Optima Cycles maakt nu ook Batavus bekend met een elektrische bakfiets te komen. Dat nieuws bracht de kersverse directeur Epco Vlugt van Accell Benelux naar buiten.

 • Na Babboe en Carqon komt Accell met nog een bakfiets. Waarom?
 • Accell komt ook met e-bike instapper voor Batavus en stoere stadsfiets voor Sparta.

Tijdens een digitale Nieuwsflits voor haar dealers presenteerde de op 1 februari aangetreden CEO Epco Vlugt samen met marketing manager Roderick Ketelaars en de verschillende merkenteams de noviteiten voor dit jaar. Het meest opvallende nieuwtje dat de revue passeerde was dat Batavus binnenkort met een eigen elektrische bakfiets komt.

Bakfiets hoort bij Batavus

Noch het Batavus-team noch Vlugt lieten veel los over de bakfiets. Het prototype van de nieuwe bakfiets schoot in de presentatie snel van een afstandje door het beeld en werd vervolgens kort door Epco Vlugt becommentarieerd: “Batavus staat voor iedereen. Wij vonden dat daar toch ook een bakfiets bij hoorde. Afgelopen maanden zijn we erg druk met dit project bezig geweest. Nu kunnen we dit prototype laten zien, we hopen de bakfiets binnenkort te kunnen introduceren in Nederland en België.” Dieper ging Vlugt er niet op in.
Uit het in de presentatie getoonde beeld werd duidelijk dat de bakfiets beschikt over een naar voren licht aflopende, middelhoge kunststof bak. De rand van de bak is rondom voorzien van een beschermende ronde buis die stabiliteit biedt. De aandrijving gaat middels een middenmotor. Vanuit de bracket loopt een dikke balk richting het frame van de bakfiets. Onduidelijk is of in die balk het accupakket is geplaatst.

Lees meer Sluiten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Premiumbikes 96 / 100 - 28168 Reviews @ Kiyoh