Terug

  • Gratis verzending door heel Nederland.
  • Voor 13:00 besteld? Morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug

Op zoek naar een degelijke moederfiets, de Cortina U4 family is een betrouwbare damesfiets / moederfiets met versnellingen. (10)

De Cortina U4 Family Transport damesfiets / moederfiets is het meest luxe uitgevoerde model binnen de Cortina U4-collectie. Het populaire U4 Transport model is in deze uitvoering voorzien van maar liefst 3 en 7 Shimano naaf versnellingen, krachtige handre

Filters

Op zoek naar een degelijke moederfiets, de Cortina U4 family is een betrouwbare damesfiets / moederfiets met versnellingen.

De Cortina U4 Family Transport damesfiets / moederfiets is het meest luxe uitgevoerde model binnen de Cortina U4-collectie.

Het populaire U4 Transport model van Cortina fietsen is in deze uitvoering voorzien van maar liefst 3 of 7 Shimano naaf versnellingen, krachtige handremmen, super stevige dubbelpoot standaard en een stoer uiterlijk. Schoonheid en design komen samen in deze fraaie moeder transportfiets.

Jij wilt als moeder of oma de beste fiets voor je (klein)kind maar natuurlijk ook voor jezelf. Cortina fietsen heeft daarom speciaal de Cortina U4 Family ontwikkeld voor moeders en oma's die veilig een kleine kinderen willen vervoeren! De Cortina Family fietsen hebben daarom extra ruimte tussen het stuur en het zadel, een extra lage instap, dubbele standaard, stuurslot en een extra stevige bagagedrager die geschikt is voor een kinderzitje. Cortina zou Cortina niet zijn als de Family U4 niet te leveren is in eigentijdse trendy kleuren. De Cortina U4 Family moederfiets is een opvolger van de Cortina Roots moederfiets!

Wat is er veranderd?

Deze Cortina Family transportfietsen hebben wat weg van de Cortina Roots Transport en de Cortina E-Roots Transport, maar zijn voorzien van de nieuwste technieken en de nieuwste gemakken. Zo is de Cortina Family transportfiets voorzien van een nieuw standaard, waardoor de fiets nóg steviger staat. Daarnaast kun je genieten van een lagere instap, doordat de bracket as 2,3 centimeter lager is. Ook aan het stuurslot van de Cortina Family U4 moederfiets en de Cortina Family E-4 (elektrische variant) is gedacht.

Bij de Cortina U4 Family is er gedacht aan de veiligheid!

De stuurvergrendeling van de Cortina transportfiets loopt altijd al soepel, maar door de stuurvergrendeling met duimbediening wordt het vergrendelen van uw Cortina Family moederfiets nog gemakkelijker. De veiligheid van de Family U4 en de Family E-U4 moederfiets staan altijd voorop, om die reden zijn de Cortina Family fietsen uitgevoerd met Rollerbrake achterrem, waardoor de fiets over een sterke  rem-capaciteit beschikt.

Lees meer Sluiten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Premiumbikes 94 / 100 - 19367 Reviews @ Kiyoh