Menu
EUR

De CUBE Cross hybride fiets vind je bij Premiumbikes het voordeligst!

De CUBE Cross hybride fietsen zijn de nieuwste onder de Hybride fietsen!

0 Producten
Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Toon 1 - 0 van 0
De CUBE Cross hybride fiets vind je bij Premiumbikes het voordeligst!

CUBE Cross Hybride fiets

De multi-inzetbare CUBE Cross Hybride fiets is een zeer gewilde fiets. Dit is de nieuwste onder de Hybride fietsen. Aangedreven door een Bosch motor van de vierde generatie. Eenmaal op deze fiets en je zult je afvragen hoe je het ooit zonder deze fiets hebt kunnen doen. Een cross hybride combineert de eigenschappen van een mountainbike en een racefiets. Het is dan ideaal voor sportieve ritten. Je kunt ook een bagagedrager monteren. Hiermee bouw je je cross hybride fiets makkelijk om in een ideale stadsfiets! Met een cross hybride fiets kun je alle richtingen op!

CUBE Hybride Premiumbikes

De CUBE Hybride fietsen hebben een hoogstaande technologische competentie en een uniek design. Als je een gepassioneerde hybride fietser bent dan zou je heel erg goed overweg komen met de CUBE Hybride fiets. De CUBE Hybride fietsen bieden een bijzonder hoge veiligheid en comfort tijdens het fietsen. Dit is zeer belangrijk als je tijdens het fietsen ruw terrein opgaat. Als je onveilig terrein op gaat blijf je altijd veilig dankzij deze fiets. In combinatie met de MTB helm blijf je altijd ongedeerd tijdens het crossen.

Kwaliteitseisen van de CUBE Hybride fiets

De CUBE Hybride fietsen worden ontwikkeld naar hoge kwaliteitseisen. Deze eisen liggen zelfs hoger dan de wettelijke norm. De veiligheid van de CUBE Hybride fietsen is zo hoog omdat deze fietsen ontwikkeld zijn in samenwerken met de Universiteit van München. De fietsen bieden zeer veel hoogwaardige details zoals:

 • Extreem comfortabel zadel
 • Soepele versnellingen
 • Robuust en stevig frame
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
ANWB-fietsverzekering
Diefstal & Schade

Maak een combinatie van de dekking Diefstal en Schade. Dan ben je goed verzekerd tegen diefstal én beschadiging en profiteer je van de voordelen van beide dekkingen.

 • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
 • Geen eigen risico bij diefstal
 • Schade aan fiets en accu
 • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu's
Diefstal

Je bent 5 jaar lang volledig verzekerd tegen diefstal en totaal verlies. Als jouw fiets binnen 5 jaar gestolen wordt, krijg je 100% van het verzekerd bedrag uitgekeerd.

 • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
 • Geen eigen risico bij diefstal
 • Schade aan fiets bij (poging tot) diefstal
 • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s
Schade

Als je fiets beschadigd raakt door een val of een aanrijding, dan wordt dat door ons vergoed. Ook schade aan de accu door vallen of stoten is verzekerd.

 • Schade aan fiets en accu
 • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s bij totaalverlies
Premieberekening

Bereken nu loading
Diefstal
-,- / maand
Diefstal & Schade
-,- / maand

De aangegeven premie is gebasseerd op de advies verkoopprijs van de fiets. Bij diefstal kunt u een nieuwe fiets uitzoeken met deze waarde.