Menu
EUR

Loekie kinderfiets kopen? De beste kwaliteit jongensfietsen en meisjesfietsen vam Nederland

Zeer groot assortiment Loekie kinderfietsen! Gratis verzending. Snel geleverd. Al jaren is Loekie één van de belangrijkste merken op het gebied van kinderfietsen. De techniek, het frame, kwaliteit en prijs!

Loekie kinderfietsen zijn niet alleen hip en trendy maar ook super veilig en betrouwbaar!

 

De Loekie is al meer dan 30 jaar het A-merk voor kinderfietsen. Door de jaren heen is de kinderfiets ook drastisch veranderd. Nieuwe technieken, veel creatieve kindvriendelijke designs zijn ontwikkeld en toegepast. Frames, zithoudingen en technieken zijn zeer belangrijk voor de veiligheid van de kinderen. Kleur en design zijn ook erg belangrijk voor de kinderen! Dit is namelijk wat het kind aantrekt! Kinderen hebben natuurlijk een eigen voorkeur, maar gelukkig heeft Loekie een groot aanbod aan mooie en stoere kinderfietsen waar je kind uit kan kiezen! 

Loekie besteedt extra veel aandacht aan het design van de fiets. De algemene uitstraling, kleur en stijl van de kinderfietsen moet wel aantrekkelijk zijn voor de kinderen. Loekie heeft stoere jongensfietsen voor de jongens. Roze prinsessen fietsen voor de meisjes, maar zelfs ook stoere fietsen voor de meisjes! 

Voor Loekie zijn kinderen een zeer groot inspiratiebron!

Veiligheid is een zeer belangrijk aspect als het gaat op kinderfietsen. Hier wordt daarom extra veel aandacht aan besteedt. De frames van Loekie zijn zeer stevig en laag gemaakt. Dit is zo ontworpen zodat je kind comfortabel en makkelijk kan opstappen en eenvoudig kan wegfietsen. Aan verlichting wordt ook veel aandacht besteed. Loekie heeft laatst nog nieuwe achterlichten en koplampen ontwikkeld. 

Loekie levert zeer kwalitatieve, mooie en voordelige fietsen voor jonge kinderen! 

 

Hoe kies ik de juiste maat uit?

 

Bij het aanschaffen van een kinderfiets is de maat een belangrijk aandachtspunt. Kinderen groeien snel, dus de meest passende maat vinden is cruciaal. Een te grote of juist te kleine fiets kan zelfs gevaarlijk zijn. Loekie heeft kinderfietsen van 12.5 inch tot en met 22 inch voor kinderen van 2 tot en met 9 jaar. De 24 en 26 inch kinderfietsen zijn voor de kinderen van 9 tot en met 12 jaar, deze kun je vinden onder het merk Sparta. 

Premiumbikes levert kinderfietsen van alle A-merken zoals Loekie, Alpina en Popal voor de laagste prijs. U kunt de door u bestelde kinderfiets thuis laten bezorgen. Of u kunt de kinderfiets afhalen in onze winkel in Rotterdam. Wij kunnen de kinderfiets altijd op korte termijn leveren. Elke kinderfiets wordt geleverd met volledige garantie.

Premiumbikes heeft een zeer grote aanbod Loekie kinderfietsen!

 

Loekie heeft zeer veel kinderfietsen te bieden! 

De Loekie jongensfiets/meisjesfiets modellen zijn:

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
ANWB-fietsverzekering
Diefstal & Schade

Maak een combinatie van de dekking Diefstal en Schade. Dan ben je goed verzekerd tegen diefstal én beschadiging en profiteer je van de voordelen van beide dekkingen.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu's
Diefstal

Je bent 5 jaar lang volledig verzekerd tegen diefstal en totaal verlies. Als jouw fiets binnen 5 jaar gestolen wordt, krijg je 100% van het verzekerd bedrag uitgekeerd.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets bij (poging tot) diefstal
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s
Schade

Als je fiets beschadigd raakt door een val of een aanrijding, dan wordt dat door ons vergoed. Ook schade aan de accu door vallen of stoten is verzekerd.

  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s bij totaalverlies
Premieberekening

Bereken nu loading
Diefstal
-,- / maand
Diefstal & Schade
-,- / maand

De aangegeven premie is gebasseerd op de advies verkoopprijs van de fiets. Bij diefstal kunt u een nieuwe fiets uitzoeken met deze waarde.