Terug

  • Gratis verzending heel Nederland.
  • Voor 13:00 besteld? Morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug

Qwic Performance - Voor de veeileisende, sportieve fietser!

De Qwic Performance heren/dames e-bikes zijn zeer geschikt voor de veeleisende, sportief ingestelde gebruiker. Hiermee fiets je dagelijks comfortabel naar het werk. De Qwic performance e-bikes kenmerken zich dankzij de ongekend krachtige ondersteuning

Filters

Qwic Performance - Voor de veeileisende, sportieve fietser!

De Qwic Performance - Voor de veeleisende, sportieve fietser!

De Qwic Performance heren/dames e-bikes zijn zeer geschikt voor de veeleisende, sportief ingestelde gebruiker. Hiermee fiets je dagelijks comfortabel naar het werk. De Qwic performance e-bikes kenmerken zich dankzij de ongekend krachtige ondersteuning, hoogwaardige componenten en uitzonderlijke prestaties.

We presenteren je de Performance serie, de krachtigste e-bikes in ons arsenaal.

De Qwic Performance e-bikes zijn zeer geschikt voor de veeleisende, sportief ingestelde gebruiker. Hiermee fiets je dagelijks comfortabel naar het werk. De Qwic performance e-bikes kenmerken zich dankzij de ongekend krachtige ondersteuning, hoogwaardige componenten en uitzonderlijke prestaties. Binnen de serie is er de keuze tussen een krachtige middenmotor of efficiënte achtermotor. De motoren zijn te combineren met een ruime keuze aan verschillende transmissies. Bijvoorbeeld sportieve derailleur versnellingen of comfortabel traploos schakelen. Best we can build.

Accu keuze Performance series

Bij een sportieve fiets met unieke prestaties hoort ook een sterkere accu, daarom worden de performance series geleverd in tegenstelling tot de andere series met een 525Wh accu voor meer bereik. Maar wilt u nog meer uit uzelf en de fiets halen dan is er een mogelijkheid om een upgrade te nemen tot 735WH.

Lees meer Sluiten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Premiumbikes 96 / 100 - 28168 Reviews @ Kiyoh