Terug

  • Gratis verzending heel Nederland.
  • Voor 13:00 besteld? Morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug

De Qwic Premium - Design en comfort staan bij deze herenfiets/damesfiets voorop!

De Qwic Premium e-bike serie biedt lifestyle fietsen met verschillende ondersteuning. Zo is er keuze uit twee verschillende middenmotoren of juist de vaak bekroonde naafmotor in het voorwiel.

Filters

De Qwic Premium - Design en comfort staan bij deze herenfiets/damesfiets voorop!

De Qwic Premium - Design en comfort staan bij deze herenfiets/damesfiets voorop!

De Qwic Premium e-bike serie biedt lifestyle fietsen met verschillende ondersteuning. Zo is er de keuze uit twee verschillende middenmotoren of juist de meermalen bekroonde naafmotor in het voorwiel. Bij de Premium series e-bikes staat design en comfort voorop. Alle handgemaakte aluminium frames zijn uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. Dankzij het efficiënte elektrische systeem zijn de Qwic Premium e-bikes geschikt voor zowel stedelijk gebruik als woonwerkverkeer.

Accu keuze Qwic premium

Elke serie van Qwic, zo ook de premium serie biedt de keuze aan om de accu te upgraden. De Qwic premium serie wordt standaard geleverd met een 375Wh accu die een gemiddelde actieradius heeft van ongeveer 60 km. U kunt, indien u dat wenst, de accu upgraden tot 735 Wh wat gelijk zou staan aan een actieradius tot 200km. Qwic gebruikt op haar fietsen slim geprogrammeerde software en een selectie van de beste accucellen waardoor de Qwic elektrische fietsen betere resultaten behalen dan vergelijkbare modellen.

Prijzenpakker

De QWIC Premium FN7.1 is meermalen bekroond tot ‘De Beste elektrische fiets van het jaar’ door onder andere De Telegraaf (i.c.m. Consumentenbond) en onafhankelijk online platform elektrischefietsen.com.

Lees meer Sluiten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Premiumbikes 96 / 100 - 28168 Reviews @ Kiyoh