Menu
EUR

Ontdek de razend populaire Victoria Retro!

De Victoria Retro is een echte eyecatcher! Geschikt voor dagelijks gebruik!

0 Producten
Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Ontdek de razend populaire Victoria Retro!

Victoria retro fietsen

Wat Victoria Retro fietsen zo bijzonder maakt is de geschiktheid voor dagelijks gebruik. DIt is een belangrijke factor waar je aan moet denken bij het kopen van een nieuwe fiets. De andere drie belangrijke factoren zijn de ervaring bij het maken van een proefrit, vakkundig advies en de eigen smaak en voorkeuren. 

Verlichting

De Retro fietsen zijn uitgerust met LED-licht. Deze LED-licht verlicht de weg goed en gelijkmatig. Deze verlichting gaat langer mee dan bijvoorbeeld halogeenlampen. De Retro-bikes van VICTORIA zijn ook uitgerust met een naafdynamo. De naafdynamo levert de fiets stroom op. De Retro fietsen zijn uitgerust met achterlicht met standlichtfunctie. Zo kan iedereen die achter je fietst zien dat jij stilstaat. Super veilig dus!

Onderhoudsarme V-brakes

De Victoria retro fietsen zijn uitgerust met V-brakes. Dit zijn velgremmen, die zeer effectief werken. Het is wel belangrijk dat de velgremmen minimaal een keer per jaar gecontroleerd worden. Dit moet gebeuren om de werking van de remmen zo effectief en efficiënt mogelijk te houden. Als dit niet gecontroleerd wordt, kun je blijven fietsen met versleten remblokjes. Dit kan gevaarlijk zijn.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
ANWB-fietsverzekering
Diefstal & Schade

Maak een combinatie van de dekking Diefstal en Schade. Dan ben je goed verzekerd tegen diefstal én beschadiging en profiteer je van de voordelen van beide dekkingen.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu's
Diefstal

Je bent 5 jaar lang volledig verzekerd tegen diefstal en totaal verlies. Als jouw fiets binnen 5 jaar gestolen wordt, krijg je 100% van het verzekerd bedrag uitgekeerd.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets bij (poging tot) diefstal
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s
Schade

Als je fiets beschadigd raakt door een val of een aanrijding, dan wordt dat door ons vergoed. Ook schade aan de accu door vallen of stoten is verzekerd.

  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s bij totaalverlies
Premieberekening

Bereken nu loading
Diefstal
-,- / maand
Diefstal & Schade
-,- / maand

De aangegeven premie is gebasseerd op de advies verkoopprijs van de fiets. Bij diefstal kunt u een nieuwe fiets uitzoeken met deze waarde.