Menu
EUR

De sterke Victoria Trekking brengt jou comfortabel overal heen!

De Victoria Trekking bike is de ideale fiets voor jou als je van zakelijke en recreatieve fietstochten houdt.

0 Producten
Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Toon 1 - 0 van 0
De sterke Victoria Trekking brengt jou comfortabel overal heen!

Victoria Trekking fietsen

De Victoria Trekking Bike is de perfecte fiets als je van recreatieve en zakelijke fietstochten houdt. De Trekking Bike biedt een comfortabele zithouding en een ergonomische armhouding. Hier is speciaal aan gedacht bij het maken van de Trekkingbike, zodat je urenlang kan fietsen met een comfortabele en juiste houding. De trekking bike is verkrijgbaar in een sportieve lichte uitvoering met kettingschakeling variant, maar ook in een uitvoering met onderhoudsarme naafversnellingen. 

Ideaal voor dagelijks gebruik

De Victoria Trekking fietsen zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Daarnaast is deze fiets ook ideaal voor het maken van recreatieve toertochten. Dit is een zeer veelzijdige fiets. Deze fiets is populair bij fietsers die een Retrobike of Classic Bike te conservatief vinden en een elektrische Trekkingbike te prijzig vinden. 

Verschillende versnellingen

Bij de Trekking fietsen kan je een keuze maken uit een derailleurversnelling of een naafversnelling. Voor de sportliefhebbers die een voorkeur hebben voor een licht materiaal dat uitgeoefende kracht efficiënt omzet in rendement is de derailleurversnelling een goede keuze. Als je niet van vieze vingers houdt, is de naafversnelling een betere keuze voor jou. Het enige wat af en toe kan gebeuren, is dat je de ketting moet smeren of schoonmaken. Het is ook mogelijk om een combinatie te kiezen met riemaandrijving. Hier hoort helemaal geen onderhoud bij. 

Verschillende remmen

Jouw rijstijl moet een invloed hebben op de keuze van de juiste remmen. Tegenwoordig is de schijfrem de krachtigste en veiligste rem voor de fiets. Deze rem werkt optimaal in elke situatie. Er zijn ook velgremmen. De constructie van velgremmen zijn eenvoudiger en deze rem heeft weinig onderhoud nodig. Alhoewel, een groot nadeel van velgremmen is dat op lange termijn de velgen worden aangetast. De velg wordt namelijk geschuurd als het telkens wordt gebruikt.

De hydraulische remmen zijn ook een keuze. Met de hydraulische remmen van Magura is er helemaal geen onderhoud nodig. Wij adviseren daarom om schijfremmen te gebruiken voor een sportief gebruik. En velgremmen zijn dan weer geschikter als je op een gemiddeld tempo op een effen ondergrond fietst. 

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
ANWB-fietsverzekering
Diefstal & Schade

Maak een combinatie van de dekking Diefstal en Schade. Dan ben je goed verzekerd tegen diefstal én beschadiging en profiteer je van de voordelen van beide dekkingen.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu's
Diefstal

Je bent 5 jaar lang volledig verzekerd tegen diefstal en totaal verlies. Als jouw fiets binnen 5 jaar gestolen wordt, krijg je 100% van het verzekerd bedrag uitgekeerd.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets bij (poging tot) diefstal
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s
Schade

Als je fiets beschadigd raakt door een val of een aanrijding, dan wordt dat door ons vergoed. Ook schade aan de accu door vallen of stoten is verzekerd.

  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s bij totaalverlies
Premieberekening

Bereken nu loading
Diefstal
-,- / maand
Diefstal & Schade
-,- / maand

De aangegeven premie is gebasseerd op de advies verkoopprijs van de fiets. Bij diefstal kunt u een nieuwe fiets uitzoeken met deze waarde.