Menu
EUR

Fietsenwinkel Delft

Woont u in Delft en fietst u graag? Dat is mooi, want fietsen is leuk en ook zeer economisch. Zelfs bij de aanschaf van een nieuwe fiets kunt u al behoorlijk wat voordeel genieten. Besparing op de aankoop van uw fiets is de eerste winst die u maakt.

0 Producten
Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Toon 1 - 0 van 0
Fietsenwinkel Delft

Woont u in Delft en fietst u graag? Dat is mooi, want fietsen is leuk en ook zeer economisch. Zelfs bij de aanschaf van een nieuwe fiets kunt u al behoorlijk wat voordeel genieten. Besparing op de aankoop van uw fiets is de eerste winst die u maakt. Bent u geïnteresseerd in een voordelige en moderne fietsenwinkel? Premiumbikes biedt u maar liefst 3 goed gesorteerde fietsenwinkels in de buurt van Delft. Wilt u daar het fijne van weten? Onze fietsenmakers vertellen u graag meer. Voor informatie over fietsen, fiets techniek en de goedkoopste damesfietsen en herenfietsen kunt u bij ons altijd terecht. Onze fietsenwinkel online is zelfs 24 uur per dag open, 7 dagen per week. U kunt dus, op de tijd dat u het beste uitkomt, alle fietsen bekijken. Hierbij kunt u de beste fietsen voor uw persoonlijke situatie alvast selecteren.

Wilt u uw nieuwe fiets graag persoonlijk uitproberen? Op nog geen 16 km van Delft vindt u onze twee ruime fietsenwinkels in Rotterdam. Ook hier kunt u 7 dagen per week terecht en wel dagelijks vanaf 9.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tot 21.00 uur in de avond. Bij Premiumbikes combineren we dus het gemak van online shoppen met de service en het vakmanschap van de moderne fietsenwinkel. Want ook voor reparaties en het vervangen of verwisselen van fietsonderdelen bent u vanuit Delft altijd welkom bij onze fietsenwinkel in Rotterdam. Mogen we u wat meer vertellen over het assortiment en de voordelen van onze fietsenwinkels? Over fietsen raken we nooit uitgepraat. Gaat u mee voor een kennismaking met de voordeligste fietsenwinkel voor de regio Delft?

Groot assortiment fietsenwinkel Delft

Bij Premiumbikes kunt u alle kanten op. Met meer dan 15 jaar ervaring in het verkopen en repareren van fietsen begrijpen we heel goed dat de keuze voor een fiets persoonlijk is. Zoekt u een fiets voor uzelf of voor een gezinslid? In onze fietsenwinkel vindt u zowel volwassen fietsen als kinderfietsen. Zullen we samen de mogelijkheden bekijken?

Er is namelijk veel verbeterd aan het fietsen en ook wat betreft elektrische fietsen is onze fietsenwinkel bijzonder goed gesorteerd. Wist u dat de gemiddelde snelheid op de fiets 16 km per uur is en op een elektrische fiets ruim 25 km per uur? En dat u dus met een uurtje fietsen al bij ons bent? Maar dit terzijde, we gaan het nu graag even met u hebben over de verschillende soorten fietsen in ons assortiment. Gaat u met ons mee?

Speciale aanbiedingen elektrische fiets

Steeds meer Nederlanders gaan voor het gemak van een elektrische fiets. Ook in Delft hebben veel mensen belangstelling hiervoor. Daarom vindt u in onze fietsenwinkel dan ook een ruim assortiment van elektrische fietsen. Deze fietsen worden ook wel e-bike genoemd. De ouderwetse benaming van een elektrische fiets is een fiets met hulpmotor en dit is een wel heel letterlijke benaming. Door de motor op de elektrische fiets wordt u namelijk inderdaad geholpen bij het fietsen. Het voelt als een duwtje in de rug en in het geval van een voorwielmotor lijkt het min of meer alsof u wordt voortgetrokken tijdens het fietsen.

Wist u trouwens dat er in Nederland bijna een miljoen elektrische fietsen rondrijden? In België is zelfs een op de 2 verkochte fietsen een elektrische fiets. Zo ver zijn we in Delft nog niet, maar de populariteit van het elektrisch fietsen is niet meer te stoppen. Het zijn trouwens niet alleen ouderen die de voordelen van de elektrische fiets hebben ontdekt. In onze fietsenwinkel verkopen we ook veel elektrische fietsen aan scholieren.

Een elektrische fiets is tegenwoordig trouwens ook overal op te laden. U heeft dus niet een speciaal stopcontact of een logge oplader unit meer nodig. De stekker in het stopcontact is voldoende om de ingebouwde accu weer helemaal op sterkte te zetten. In onze fietsenwinkel verkopen we voordelige elektrische fietsen van de topmerken Batavus en Sparta. Bovendien hebben we voor ons klanten uit Delft in onze fietsenwinkel en regelmatig speciale aanbiedingen.

Wilt u meer weten over ons assortiment elektrische fietsen? Ook hiervoor mag u altijd contact opnemen met onze fietsenmakers. Persoonlijk langskomen in onze fietsenwinkel in Rotterdam kan natuurlijk ook. U hoeft geen afspraak te maken maar kunt gewoon binnen wippen. Bij de beste fietsenwinkel voor de regio Delft staat de koffie al klaar. Maar we hebben u nog meer te bieden want ook vouwfietsen en transportfietsen hebben we volop in ons assortiment.

Ook vouwfietsen in fietsenwinkel Delft

Vouwfietsen in soorten en maten zijn in de grootste fietsenwinkel voor de regio Delft terug van nooit weggeweest.

Vouwfietsen, het woord zegt het al, zijn alles wat u van een goede fiets kunt verwachten maar dan opvouwbaar. Hierdoor zijn dit type fietsen gemakkelijk mee te nemen in zowel een auto (de bagageruimte) als met het openbaar vervoer. Wist u dat u een vouwfiets gratis mee mag nemen in de trein?

U hoeft voor uw vouwfiets geen apart kaartje te kopen, terwijl u toch vanaf ieder station in Nederland gewoon weg fietst. Heeft u in onze online fietsenwinkel al rond gekeken in ons assortiment vouwfietsen? U ziet dat we vouwfietsen verkopen van verschillende merken en prijsklassen. Woont u in Delft en gaat u voor een lichtgewicht frame plus het gemak van een opvouwbare fiets?

De moderne vouwfiets is voorzien van een aluminium frame, een comfortabel zadel en een hoog stuur. Hierdoor merkt u tijdens het fietsen helemaal niet dat u op een vouwfiets rijdt. Sterker nog, het comfort van een vouwfiets doet weinig of niets onder voor het rijden op een normale toerfiets. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en het gemak van een goedkope vouwfiets? Of wilt u misschien een testrit maken in onze fietsenwinkel? U mag hiervoor gewoon langskomen.

Fietsenwinkel makkelijk bereikbaar vanuit Delft

Vanuit Delft is onze fietsenwinkel gemakkelijk te bereiken en zoals u weet zeven dagen per week open. Heeft u al ervaring met vouwfietsen en weet u precies welke u wilt? Misschien heeft u al eerder bij ons een identieke fiets gekocht het wilt u een tweede exemplaar? Dan kunt u deze fiets ook gewoon online kopen. Bestelt u vandaag vanuit Delft in onze fietsenwinkel een fiets dan heeft u die morgen al in huis. Bovendien wordt uw nieuwe fiets in geheel Delft gratis bezorgd. Bij Premiumbikes gaan we voor gemak, voordelige prijzen en topkwaliteit fietsen. Zullen we verder gaan met de rondleiding bij de leukste fietsenwinkel in de regio Delft?

Doet u graag uw boodschappen op de fiets? Met een lichtgewicht transportfiets wordt het doen van de dagelijkse boodschappen een echt uitje. Door de extra verstevigingen die in dit type fiets zijn aangebracht kunt u gemakkelijk allerlei soorten goederen zowel voorop als achterop transporteren. Een transportfiets zit dus eigenlijk tussen een gewone fiets en een bakfiets in.

Het uiterlijk van de transportfiets is modern en door het gebruik van mooie accessoires en leuke kleuren ook nog eens bijzonder aantrekkelijk.

Woont u in Delft en lijkt een transportfiets u een handig vervoermiddel? Dan adviseren we u om de verschillende transportfietsen in ons assortiment eens uitvoerig te bekijken. In onze fietsenwinkel vindt u namelijk de goedkoopste transportfietsen waarbij we alle specificaties voor u hebben vermeld. U kunt bijvoorbeeld kijken naar het gewicht, het aantal versnellingen en de verschillende rem soorten.

Fietsenwinkel voor alle leeftijden

Bent u op zoek naar een kleiner formaat transportfiets, bijvoorbeeld voor uw zoon of dochter? Ook deze vindt u in onze fietsenwinkel. De Cortina U4 mini bijvoorbeeld, is door zijn kleine formaat bijzonder geschikt voor de jeugdige fietsers. Wist u trouwens dat u in ons fietsenwinkel ook leuke accessoires kunt kopen? Hiermee geeft u een fiets, of dit nu een transportfiets is een elektrische fiets of een toerfiets, een persoonlijke touch.

Fiets u graag door Delft en bent u op zoek naar een voordelige en goede kwaliteit transportfiets? Jong en oud slaagt in onze fietsenwinkel altijd bij de zoektocht naar een goedkope fiets. Heeft u een vraag over één van onze fietsen of wilt u persoonlijk en deskundig advies? Neem dan contact op of kom vrijblijvend langs. Bij de best gesorteerde en goedkoopste fietsenwinkel voor de regio Delft bent u dagelijks welkom.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
ANWB-fietsverzekering
Diefstal & Schade

Maak een combinatie van de dekking Diefstal en Schade. Dan ben je goed verzekerd tegen diefstal én beschadiging en profiteer je van de voordelen van beide dekkingen.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu's
Diefstal

Je bent 5 jaar lang volledig verzekerd tegen diefstal en totaal verlies. Als jouw fiets binnen 5 jaar gestolen wordt, krijg je 100% van het verzekerd bedrag uitgekeerd.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets bij (poging tot) diefstal
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s
Schade

Als je fiets beschadigd raakt door een val of een aanrijding, dan wordt dat door ons vergoed. Ook schade aan de accu door vallen of stoten is verzekerd.

  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s bij totaalverlies
Premieberekening

Bereken nu loading
Diefstal
-,- / maand
Diefstal & Schade
-,- / maand

De aangegeven premie is gebasseerd op de advies verkoopprijs van de fiets. Bij diefstal kunt u een nieuwe fiets uitzoeken met deze waarde.