Terug

  • Gratis verzending heel Nederland.
  • Voor 13:00 besteld? Morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug

Scooter reparatie & Onderhoud

SCOOTER REPARATIE ROTTERDAM

Bij Premiumbikes in Rotterdam weten wij als geen ander hoe vervelend het is als je scooter niet rijdt zoals die hoort te rijden. Mobiel blijven is tegenwoordig van uiterst belang en daarom wil je natuurlijk je scooter zo snel mogelijk en voor een goede prijs gerepareerd hebben. Je kunt voor elke scooter reparatie terecht bij Premiumbikes. Daarnaast hebben wij een speciale ophaalservice waardoor je niet eens meer uit huis hoeft. Je scooter halen wij bij jou thuis op en maken deze weer helemaal rijklaar voor jou. Onze koeriers rijden elke dag om jouw scooter of brommer zo snel mogelijk bij je op te halen, naar de werkplaats te brengen en te repareren. Onze monteurs staan van dinsdag tot zaterdag voor je klaar om je scooter weer in perfecte staat te krijgen. 

Maak snel een afspraak! Of neem contact met ons op: 085 401 2234.

Onderhoud, inkoop en verkoop van scooters

Voor al je onderhoudsbeurten kun je bij Premiumbikes terecht. Onze monteurs voeren alle soorten onderhoudsbeurten uit. Daarnaast kopen wij ook scooters in. Premiumbikes is dé plek waar je terecht moet. 

Hoe gaan wij bij Premiumbikes te werk? 

Heb je een probleem met je scooter, is je scooter stuk of start de scooter niet meer? Wacht dan niet te lang en schakel een monteur in die kan kijken naar jouw scooter. Onze wens is om u zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen met een gerepareerde scooter. Zo gaan wij bij Premiumbikes te werk:  

  1. Vertel ons welk probleem je hebt met jouw scooter

Het kan zo zijn dat je jouw scooter niet zelf naar onze werkplaats kunt krijgen. In dit geval komen wij de scooter bij je ophalen. Jij vermeldt ons om wat voor type scooter het gaat, wat het probleem en kenteken is en wanneer en hoelaat je wilt dat er naar jouw scooter wordt gekeken. 

  1. De scooter monteur kijkt naar de scooter

Als de scooter monteur heeft gekeken naar jouw scooter kan hij uitleggen wat er moet worden gerepareerd en jou een kostenindicatie geven. 

  1. Aan de slag!

Als je akkoord gaat met de werkzaamheden gaat de monteur hard aan de slag met jouw scooter. Binnen no-time ben je weer onderweg op een feilloos rijdende scooter. 

Startproblemen met jouw scooter 

Als je startproblemen ervaart met jouw scooter kunnen hier een aantal redenen voor zijn.

De bougie

In veel gevallen is de bougie de boosdoener van startproblemen. De bougie is dan versleten of vet/vies. Een bougie raakt versleten na een paar duizend kilometer, maar kan daarnaast ook nat, vet of vies zijn. Het wordt daarom aangeraden om altijd eerst een nieuwe bougie uit te proberen. 

Luchtfilter

Een luchtfilter geeft een carburateur te weinig of juist te veel lucht. Als de prop kort geleden uit het luchtfilter is gehaald, moet deze weer worden teruggestopt. Ook kan het zijn dat er te veel vuil in het luchtfilter zit, waardoor er te weinig lucht wordt aangezogen. 

Benzine is op

Dat de benzine op is, is een voor de hand liggende reden dat je startproblemen ervaart. Ook als de niveaumeter wat anders aangeeft, is het goed om de brandstof te controleren. 

Sproeier is verstopt

Het kan zijn dat de sproeier in de carburateur verstopt is geraakt door een vuiltje. 

Ontsteking is kapot

Er kan ook iets mis zijn met de ontsteking. Als de ontsteking niet meer goed staat, kan dit ook voor startproblemen zorgen. Breng jouw scooter bij Premiumbikes langs, zodat wij er naar kunnen kijken. 

Carburateur is niet goed afgesteld 

Op de carburateur zitten een aantal schroeven die ervoor zorgen dat de binnenkomende benzine en lucht in de juiste verhoudingen worden vermengd, zodat het juiste mengsel in de cilinder terecht komt. Er hoeft maar iets kleins in de afstelling te veranderen en je kan al startprobleem ervaren. Kom dus zeker langs bij onze monteurs als jouw carburateur niet goed is afgesteld. 

Hebt u vragen?

Bij vragen over onze scooter reparaties, producten of services kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan tijdens kantooruren door te bellen naar 085 401 2234. Een e-mail sturen kan op ieder moment, door te mailen naar [email protected]

Scooter reparatie & Onderhoud

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Premiumbikes 96 / 100 - 28168 Reviews @ Kiyoh