Terug

  • Gratis verzending heel Nederland.
  • Voor 13:00 besteld? Morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug

Brinckers

Filters

Brinckers

Brinckers

Brinckers is geboren in 2015 met het idee dat het ontwerp, de techniek en de prijs van e-bikes beter moeten kunnen. Een betaalbare e-bike van goede kwaliteit, beschikbaar voor iedereen: daar streven wij naar. Iedereen moet toegang hebben tot een e-bike die alle vakjes afvinkt. En dankzij jarenlange ervaring in de fietsenmarkt weten wij als geen ander waar die vakjes voor moeten staan!

Het Brinckers team bestaat uit een aantal zeer ervaren fietsers met enorm veel feeling voor hun producten en met de doelgroep. Door elke dag te fietsen en zoveel mogelijk de dagelijkse “beweging” op de fiets te doen begrijpen wij heel goed welke kant wij opwillen met Brinckers. Dankzij de kennis en ervaring die opgedaan is in de fietsbranche, zijn onze ontwerpers en product managers in staat om piekfijne e-bikes te creëren die passen bij jouw manier van leven.

Ontwerpen en testen

Zoveel mensen, zoveel wensen: de vraag van de klant is en blijft de rode draad in ons verhaal, of je nu een recreatieve fietser bent of een woon-werkfietser. Innovatie staat bij ons voorop: we creëren fietsen waarbij rekening wordt gehouden met de nieuwste trends in ontwerp en technologie. Onze ontwerpers gebruiken al hun passie om de mooiste en beste designs te maken.

Maar met een goed ontwerp zijn we er nog niet. Wij testen al onze fietsen in de praktijk door middel van lange duurtests en in het laboratorium: zo weten wij zeker dat wij kwalitatief goede e-bikes aanbieden. Pas nadat een Brinckers e-bike alle tests heeft doorstaan, worden alle onderdelen besteld en kan de productie beginnen. Dit hele traject, van ontwerp tot levering, neemt zo’n anderhalf jaar in beslag!

Blijven innoveren

De laatste jaren hebben wij onze Brinckers e-bikes enorm verbeterd. Niet alleen door het installeren van de nieuwste technologieën, maar het zit ‘m ook in de kleine details. Denk aan het vervangen van schroeven en moertjes die anders zouden roesten, of het vinden van het juiste zadel dat net wat lekkerder zit. Wij werken net zo lang aan de fietsen totdat wij het gevoel hebben dat dit de best rijdende fietsen op de markt zijn.

Wij nemen de fietsen dagelijks mee naar huis, kriskrassen er mee door de stad, of rijden er lange stukken mee door de polder. Als we ergens niet tevreden mee zijn, dan schakelen we gelijk met de fabriek om een verbetering aan te brengen. Dankzij onze uitgebreide kennis van fietsen, weten we op detailniveau waar onze fietsen beter van worden, waar ze fijner door zullen rijden en hoe ze langer mee kunnen gaan.

Duurzaam proces

Naast het ontwerpen van betaalbare, hoge kwaliteit e-bikes, staat duurzaamheid bij ons voorop. Fietsen is essentieel voor een gezonde toekomst: maar daarom moeten ook onze fietsen op een verantwoorde manier worden geproduceerd. Dat doen wij onder andere op deze manier:

  • De verpakkingen waarin onze fietsen worden vervoerd, gaan terug naar de fabriek zodat deze kunnen worden hergebruikt.
  • Alle onderdelen van onze e-bikes worden per boot verscheept (een stuk milieuvriendelijker dan per vliegtuig)
  • De kwaliteitscomponenten die wij gebruiken zijn voor het grootste deel gemaakt van aluminium (en zijn dus goed recyclebaar)
  • Onderdelen die nog in nieuwstaat zijn, maar niet meer als nieuw verkocht kunnen worden, gebruiken we voor reparaties
  • Alle accu’s worden volgens de wetgeving gerecycled door de Nederlandse organisatie Stibat

 

Lees meer Sluiten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Premiumbikes 96 / 100 - 28168 Reviews @ Kiyoh