Terug

  • Gratis verzending heel Nederland.
  • Voor 13:00 besteld? Morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug

De Victoria eManufaktur - de adembenemende Duitse e-bike.

Bij de eManufaktur serie van Victoria met hun fraaie belijning en lage instap zien we een perfecte symbiose tussen de Bosch-aandrijving en de organische designtaal van het Hydroforming-frame.

Filters

De Victoria eManufaktur - de  adembenemende Duitse  e-bike.

Victoria eManufaktur fietsen

Bij de eManufaktur -serie van Victoria met hun fraaie belijning en lage instap zien we een perfecte symbiose tussen de Bosch-aandrijving en de organische designtaal van het Hydroforming-frame. De middenmotor zorgt voor een goede gewichtsverdeling en een diep zwaartepunt. Dit effect wordt nog extra versterkt door de geslaagde integratie van de accu in het frame. Het design van de fietsen uit de eManufaktur-serie is een toonbeeld van ‘vorm volgt functie’ – en voldoet daarmee volledig aan de esthetische eisen van de gebruiker“ – aldus de Red Dot Award-jury bij de uitreiking van de prijs voor productdesign in 2014 voor de e-bike Manufaktur 9.6 van Victoria . Wat kunnen we daar nog aan toevoegen? Behalve dan, dat de fiets een belastingsvermogen van in totaal 170 kg heeft.

Red Dot Award winner

De eManufaktur fiets heeft de Red Dot Award voor productdesign gewonnen in 2014. Zeven jaar later, biedt de eManukatur een compleet nieuwe serie. Met nog steeds een wonderbaarlijk goed product design. De ontwikkeling van deze e-bike is nog verder gevorderd. Dit zie je uiteraard ook terug als je op de eManufaktur stapt. De Moderene en vormgevende vervaardigingsprocessen geven de eManufaktur een mooi geheel ontwerp. Dit komt doordat het frame, de accu en de motor zonder vlakbreuken of inconsistentie in het design zijn opgenomen en geïntegreerd.  

Technisch door dacht

Op technische vlak is de VICTORIA eManufaktur ook een echte prof. Deze e-bike is voorzien van de meest moderne BOSCH Performance CX en Performance aandrijving. De geïntegreerde BOSCH Power Tube batterijen zijn de kersen op de taart. De accu’s zijn uiteraard afhankelijk van het model. Deze zijn verkrijgbaar in twee capaciteiten: de PowerTube 500 en de PowerTube 625. Het maximaal gewicht is 170 kg, hierdoor kan iedereen de veilig en gemakkelijk de fiets opstappen. Het is mogelijk om een fietskar aan te sluiten, waar je kinderen of goederen in kan vervoeren.

Voordelen

  • e-bike Manufaktur in XXL-uitvoering voor een totaal gewicht van 170 kg
  • Stijlvol, individueel en bekroond design
  • Meermaals testwinnaar en awards in de media
Lees meer Sluiten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Premiumbikes 96 / 100 - 28168 Reviews @ Kiyoh