Menu
EUR

Brinckers Brisbane

Brinckers Brisbane kopen? Betrouwbare e-bike met een strak design. Bekijk ons ruime assortiment!

0 Producten
Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Brinckers Brisbane

Brinckers Brisbane

De Brinckers Brisbane is de perfecte e-bike om zorgeloos op rond te rijden. Dankzij de Brinckers Brisbane kun je uiterste luxe en comfort ervaren en terwijl je maximaal van de omgeving, het weer en je gezelschap geniet. Klasse en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij de Brinckers Brisbane. Daarom bijpassend bij jou!

Brinckers Brisbane bij Premiumbikes

De Brinckers fietsen zijn met de beste zorg samengesteld. Brinkers is altijd op zoek naar verbetering en innovatie. Wat je ook terugziet in dit design. De elektrische fietsen zijn zeer praktisch, sportief of erg luxe. Bij Premiumbikes kun je een keuze maken en jouw lievelings Brinckers fiets aanschaffen. Welke past het beste bij jou?

Kwaliteit en luxe

Bij de Brinckers Brisbane is er ook ongetwijfeld aan de details gedacht. Denk bijvoorbeeld aan de verende voorvork en zadelpen dat voor optimale comfort zorgt, en de automatische lichtsensor en USB-uitgang in het kleurendisplay voor telefoon of navigatie die het super praktisch maken. De hydraulische schijfremmen van Shimano zorgen ervoor dat je snel en veilig tot stilstand komt. 

Verschillende varianten

Als je voor de Brisbane kiest, kun je kiezen uit 2 varianten. 1 model is voorzien van een Shimano Nexus naafversnelling met 8 versnellingen. De andere variant is luxer afgewerkt en uitgerust met een Enviolo M310 traploze versnelling. Dit systeem is zeer handig voor mensen die minder kracht hebben in de handen. Deze werkt ook goed samen met de motor. Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
ANWB-fietsverzekering
Diefstal & Schade

Maak een combinatie van de dekking Diefstal en Schade. Dan ben je goed verzekerd tegen diefstal én beschadiging en profiteer je van de voordelen van beide dekkingen.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu's
Diefstal

Je bent 5 jaar lang volledig verzekerd tegen diefstal en totaal verlies. Als jouw fiets binnen 5 jaar gestolen wordt, krijg je 100% van het verzekerd bedrag uitgekeerd.

  • 5 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Geen eigen risico bij diefstal
  • Schade aan fiets bij (poging tot) diefstal
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s
Schade

Als je fiets beschadigd raakt door een val of een aanrijding, dan wordt dat door ons vergoed. Ook schade aan de accu door vallen of stoten is verzekerd.

  • Schade aan fiets en accu
  • 5 jaar aanschafwaarde vergoed nieuwe en refurbished accu’s bij totaalverlies
Premieberekening

Bereken nu loading
Diefstal
-,- / maand
Diefstal & Schade
-,- / maand

De aangegeven premie is gebasseerd op de advies verkoopprijs van de fiets. Bij diefstal kunt u een nieuwe fiets uitzoeken met deze waarde.