Terug

  • Gratis verzending heel Nederland.
  • Voor 13:00 besteld? Morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug

Liv

Filters

Liv

Bij Liv Cycling staan dames op de eerste plaats!

Bij Liv staat de vrouw centraal en op de eerste plaats bij alles wat we doen. Elke frame die we ontwerpen, elk onderdeel die we kiezen en elke onderdeel die we ontwerpen. We willen dat jouw fietservaring op onze fietsen vanaf de allereerste rit perfect is.

Voor vrouwen

We investeren  met de volle 100% in alles wat we doen. We ontwerpen fietsen en accessoires die perfect aansluiten aan onze pasvorm. We houden rekening met het behalen van de beste prestaties en tegelijk vinden we het ook belangrijk dat je plezier kunt beleven tijdens je rit. Elke beslissing die we nemen, wordt genomen door ons, vrouwen die fietsen.

Door vrouwen

We zijn een merk die door vrouwen wordt geleid, ook belangrijke functies worden door vrouwen vervuld. We zijn het enige vrouwenmerk dat onze fietsen vanaf het begin tot eind in eigen huis maakt

Getest door prof atleten

We zijn er trots op een breed scala aan professionele atleten over de hele wereld te ondersteunen, inclusief onze Liv Racing- teams. Deze atleten testen onze fietsontwerpen en geven feedback tot de fietsen allemaal kampioen waardig zijn.

 

Lees meer Sluiten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Premiumbikes 96 / 100 - 28168 Reviews @ Kiyoh